Razer Nari Essential Headset (PC/PS4) - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Nari Essential Headset (PC/PS4)

 
599 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-04-15
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Razer

Være bedre forberedt når du går i kamp. Razer Nari Essential trådløse gaming headset gør lyd til dit våben og giver dig derved en fordel i alle spil du spiller. Takket være den fordybende THX rumlige lyd, spil/chat lydbalance, forsinkelsesfri trådløse forbindelse og ekstreme komfort vil Nari Ultimate bliv din foretrukne makker i de kommende mange års kampe.

Fjenderne samles: Lige meget hvor lyden kommer fra er dette headset i stand til at placere lydkilden med den yderste præcision. Du vil være i stand til at udpege snigmordere, som forsøger at snige sig bag din ryg, bagholdsangreb der venter på dig lige rundt om hjørnet, fjerne klik fra et våbens sikring, en helikopter der lander på toppen af bygningen og meget mere med dræbende præcision.

Du kan mærke det: Takket være Lofelt L5 haptiske drivere vil du føle alt hvad der sker i spillet. Alt efter hvor og med hvor stor en intensivitet handlingen på skærmen sker, vil driverne give dig forskellig berøringsfølsom feedback og derved tilføje et ekstra lag i din fordybning.

Når spændingen er høj: Hold hovedet koldt, selv i kampens hede med ørepuder af hukommelsesskum med afkølingsgel placeret på den holdbare aluminiumsramme med et justerbart pandebånd.

Varenummer

Vores varenummer: 13054
Producentens varenr: RZ04-02690100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 107 db
Impedans 32 Ω
Lyd THX Spatial Audio

Batteri

Batteriernes levetid 16 h

Dimensioner & vægt

Vægt 433 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Syntetisk læder
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz,USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC,PS4

Funktioner

Chatmix Ingen
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-6500 Hz
Følsomhet -42 dB
Polært mønster Unidirectional
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig