Købe Razer Raiju Ultimate PS4 Trådløs Controller på MaxGaming.dk
 

Navigere

Razer Raiju Ultimate PS4 Trådløs Controller

Antal: 
1775 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørKontroller fra Razer

Razer Raiju Ultimate Edition trådløs gaming-controller designet til at bringe PS4-gaming til næste niveau. Hver eneste element af Razer Raiju Ultimate Game Controller er optimeret til at give den mest funktionelle og programmerbare game-controller til PS4. Justerbare knapper, trådløs forbindelse, brugerdefinerede kontrolknapper, funktionsknapper, hurtigbetjeningspanel og andre praktiske funktioner som hovedtelefonstik og 11 timers batterilevetid gør denne controller til et højkvalitets valg for spillere.

Varenummer

Vores varenummer: 12900
Producentens varenr: RZ06-02600300-R3G1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.