Købe Thrustmaster Competition Wheel Sparco P310 Mod Add-On (PC/Xbox One/PS4) på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Thrustmaster Competition Wheel Sparco P310 Mod Add-On (PC/Xbox One/PS4)

1495 kr
Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox One TilbehørRat fra Thrustmaster

Thrustmaster COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod er en officiel 1:1 kopi af det ægte Sparco P310-rat. Designet til PS4-/Xbox One-konsol og pc til at give den mest autentiske racingoplevelse muligt. Den unikke udformning og det ergonomiske design er optimeret til lange og intense racingforløb. Rattets støtter i carbon-stil er inspireret af officielle GT-racerrat. Den robuste frontplade og de sekventielle vippekontakter er fremstillet af børstet sort aluminium for at fuldende den fantastiske stil.

1:1 kopi af det berømte Sparco P310-rat
12,2 tommer racingrat, der giver en opslugende og realistisk oplevelse med det ergonomiske design og materialer af høj kvalitet. Med ni enkle handlingsknapper, to vippekontakter af metal og en D-pad med trykknap.

Alsidig kompatibilitet
Rattet er designet til at være kompatibelt med PS4 og Xbox One-konsoller samt pc. Rattet er kompatibelt med alle ratbaser i Thrustmaster T-serien (sælges separat):

Varenummer

Vores varenummer: 14713
Producentens varenr: 4060086

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.