Thrustmaster T-GT (PS4/PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Thrustmaster T-GT (PS4/PC)

Antal: 
6445 kr
Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørRat fra Thrustmaster

Skub dine færdigheder til det yderste, og gør dig klar til konkurrencerne.
- Thrustmaster præsenterer T-GT, Thrustmasters ultimative racersimulator til Gran Turismo Sport og fremtidige Gran Turismo-spil: Professionelle kørere drager fordel af unikke nye teknologier, der giver dem mulighed for at opleve alle bilens adfærd og forudsige alle baneforhold.

T-DFB-teknologi: Eksklusivt for GT Sport
- Kombinationen af børsteløse motorers raffinerede Force Feedback og denne dybe feedback skaber en realistisk 3D-følelse af omgivelserne. Og ved at tilføje affjedring og vibrationseffekter via ratstammen, får du mere information.

Thrustmaster T-GT Servo base
- T-DFB Dyb feedback og lineær feedback (40W) + børsteløs motor af industriel kvalitet! (50 % mere dynamik, fire gange højere bremsekraft

Aftageligt, læderbeklædt rat
- 4 gearknapper, 12 positioner + 2 minihåndtag + 2 metalgearpadler

T3PGT: Tre metalpedaler inkluderet
- Metalpedaler, metalpedalarme og indvendig struktur
- Højden og afstanden mellem gas- og koblingspedalerne kan justeres (lodret og sideværts)).

T-LIN: Thrustmaster T-GT garanterer LINER Force Feedback.
- Den kraft, som brugeren føler, er 100 % proportional med den kraft, der er bestemt i spillet. Bilernes adfærd og baneforhold gengives i det virkelige liv med flere detaljer og bedre dynamik (+ 50%).

T-40VE
- T-40VE: T-GT-motoren leverer kraftfuld 40 watt LINEÆR børsteløs Force Feedback og utrolig hastighed (dynamisk drejningsmoment): fra lange kurver med konstant radius (STALL-tilstand) til snævre, hurtige og tætte kurver (DYNAMIC-tilstand).

T-Turbo Power
- Ringformet: ringformet for optimeret energieffektivitet på 86%, med en flangeløs konstruktion.
- Spidseffekt: 400 watt.

Aftageligt metalrat med fuld læderbetræk
Det fineste læder med den blødeste tekstur er udvalgt for at lette drifting, inspireret af rattene på rigtige sportsvogne. Læderets symønster er specielt designet, så føreren ikke mærker det, og det klæder rattet på en måde, der garanterer maksimal komfort, især for førerens tommelfingre, under lange racersessioner.

T-DFB: Eksklusiv teknologi til Gran Turismo Sport
Års samarbejde med Polyphony har resulteret i skabelsen af dybe følelser i rattet. Kombinationen af børsteløse motorers raffinerede Force Feedback og denne dybe feedback skaber en realistisk 3D-følelse af omgivelserne. Og ved at tilføje affjedring og vibrationseffekter via ratstammen får chaufførerne mere information til at analysere og opleve bilens adfærd og fysik og kan derfor forudsige og reagere hurtigt på forskellige baneforhold. Thrustmaster T-DFB er eksklusivt til GT Sport og fremtidige Gran Turismo-spil.

TM.CE
TM.CE (patentanmeldt): Engine Cooling Embedded system bevarer lineariteten og dynamikken i den nye T-40VE-motor. Det giver 50 % mere dynamik, 4 gange højere standsekraft og varmeafledning via monofasisk køling.

TF.OC
T-FOC: HEART (HallEffect AccuRate Technology) (US patent nr. 8.920.240) giver 16-bit opløsning (65.536 værdier), mens den nye FOC (Field Oriented Control) algoritme dynamisk optimerer responsen til intense momentkrav.

T3PGT: Pedalsættet med tre pedaler medfølger
Solid: GT metal pedalhoveder med metalarme og metallisk indre struktur med lang bevægelsesområde
- Progressiv: Bremsepedal med konisk bremseposition med progressiv modstand
- Justerbar: Højden og afstanden mellem speeder- og koblingspedalerne kan justeres

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11052
Producentens varenr: 4160674

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.