KontrolFreek FPS Freek Inferno - (PS5/PS4) - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

KontrolFreek FPS Freek Inferno - (PS5/PS4)

 
129 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS5 TilbehørThumbstick & Grips fra KontrolFreek

Det stærke røde Inferno tilføjer 10,1 mm højde til dine OEM-pinde, hvilket giver dig mere plads til at finjustere sigtet, hvilket øger den samlede nøjagtighed og kontrol. Det er beregnet til FPS-spil, men kan også bruges til tredjepersons skydespil, action/eventyr og meget mere.

Inferno præsenterer et fantastisk rød-på-sort farveskema og distinkte spiralmønstre, som vores bedst sælgende FPS Freek® Vortex ? blev kendt for. Det behagelige spiralmønster tilpasser sig det pres, du lægger på det, så jo hårdere du spiller, jo hårdere arbejder Inferno for at forhindre dine tommelfingre i at glide.

Infernos 10,1 mm ekstra højde øger den radiale afstand af det analoge håndtag med 47 %, hvilket giver en stigning i bevægelsesområdet med 135,5 %. Dette giver dig mulighed for at lave mindre, mere præcise bevægelser i spillet, hvilket giver dig den luksus at skrue op for kontrollens følsomhedsgrænse, så du hurtigere kan få overtaget i spillet.

Fordele:
Øget nøjagtighed over mellemlang til lang rækkevidde
Konkavt spiralmønster for on-demand greb
- Øger drab/dødsforhold
- Reducerer træthed i håndled, hånd og tommelfinger

Fungerer godt i:
- Call of Duty
- Overwatch
- World of Tanks
- Rainbow Six
- Siege Halo
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10072
Producentens varenr: 2040-PS5

Om varemærket

Tag kontrol med KontrolFreek - Hvis du både vil forbedre og øge din spiloplevelse, så er KontrolFreek bestemt værd at se på. Ved at kombinere det nyeste inden for ergonomi med avancerede materialer udvikler KontrolFreek produkter af høj kvalitet, som forbedrer spiloplevelsen ved at maksimere komfort og præcision.

Ved at levere de mest avancerede tommelfingergreb til analoge håndtag og målet om at skabe produkter, der forbedrer både dig og din spiloplevelse. Kontrolfreek står også bag FreekNation, som er et præstationsorienteret samfund med over fire millioner spillere, hvor de både kan finde og dele tips, tricks og motivation.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød

Forbindelse

Kompatibilitet PS4, PS5
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig