Thrustmaster TMX Pro (Xbox One/PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Thrustmaster TMX Pro (Xbox One/PC)

Antal: 
1799 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollRat til PC fra Thrustmaster

Thrustmaster TMX Pro racerhjulcontroller er designet til Xbox One & Xbox Series X|S-konsoller og pc for at give den mest autentiske køreoplevelse. TMX Pro er Xbox One-certificeret, så konsollen kan genkende ratstyringen og muliggøre betjening i konsolmenuerne og spillene. Det robuste bordbeslag fastgør rattet. TMX Pro er kompatibel med TH8A-skifteren.

Autentisk 11 tommers rat
11 tommer racerrat med det ergonomiske gummibelagte design er det perfekte valg til alle racerspil. Rattets Force Feedback-funktion reagerer på terræn, bremsning, bøjninger, stød osv. Metalliske gearskiftere, der er fastgjort til rattet, giver lette gearskift. Rattets 270-900 graders drejelige rotation muliggør en så nøjagtig og realistisk køreoplevelse som muligt.

T3PA pedalenhed
TMX Pro er udstyret med en T3PA-pedalenhed, der inkluderer accelerator-, bremse- og koblingspedaler af metal. Pedalernes afstand, vinkel og højde kan justeres, så de passer til førerens behov.

Varenummer

Vores varenummer: 11099
Producentens varenr: 4460143

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

4
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

. 2017-12-06

Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre