Sony Dualshock 4 Trådløs PS4 Controller v2 - Hvid (Refurbished) - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
26
Spar 26%

Sony Dualshock 4 Trådløs PS4 Controller v2 - Hvid (Refurbished)

Hvad betyder det, at et produkt er refurbished?
Farve:
Hvid
Rød
Sort
Blå
Antal: 
469 kr / 345 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2022-07-07
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

TilbudshjørneRefurbished fra Sony

BEMÆRK: Renoveret enhed, der har fået en ny husskal og muligvis nogle mindre nye komponenter. Et produkt, der er renoveret, eller istandsat som man også kan sige, bliver altid omhyggeligt testet og restaureret af en professionel. 3 måneders garanti er altid inkluderet på renoverede produkter fra os. Ladekabel medfølger ikke.

Sony PS4 DualShock 4 v2 Red er en vidunderlig rød controller til Playstation 4, i den nye opdaterede version. Her har Sony opdateret lyspanelet og tilføjet muligheden for at spille med en USB-forbundet forbindelse til konsollen i stedet for kun via Bluetooth. Ellers er PS4 Dualshock 4 lige så præcis, komfortabel og funktionel som før.

Hvad er nyt med v2?

Den mest komfortable og intuitive håndbetjening er blevet opdateret til at være endnu bedre. Spil den nye generation af spil med præcision ved hjælp af den opdaterede trackpad letbane. Dette giver dig mulighed for at se flere af spillene ved at skinne i forskellige farver afhængigt af hvad der sker i spillet.

Den anden opdatering er, at Sony har tilføjet USB-kommunikation mellem controlleren og konsollen, så du kan spille kablet.

DEL knap
Med den smarte DEL-knap optager og viser du dine bedste øjeblikke med et tryk på en knap. Upload dine spilvideoer og skærmbilleder direkte fra dit PS4-system eller live spilsessioner - alt sammen uden at skulle afbryde spillet.

Indbygget højttaler
Med controllerens indbyggede højttalere kommer spillet til live gennem lydeffekter direkte fra din trådløse controller.

Hovedtelefonstik
Takket være controllerens integrerede 3,5 mm lydudgang kan du tilslutte et par hovedtelefoner eller headsets direkte til controlleren og opleve alle detaljer i dit spil.

Bevægelsesdetektorer
Håndbetjeningen har et følsomt indbygget accelerometer og et gyroskop, der registrerer bevægelser, hældninger og rotation ? alt sammen for at gøre spiloplevelsen mere levende.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: R7150
Producentens varenr: 711719894650

Om varemærket

Den verdensførende elektronikproducent Sony Corporation - Sony er et japansk multinationalt selskab med hovedkontor i Tokyo. Virksomheden er det største musikunderholdningsfirma i verden, den største producent af spilkonsoller, den næststørste inden for tv-spilindustrien og er en af ​​de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugermarkedet og det professionelle marked og en førende aktør inden for film- og tv-underholdning.

Vores fokus sammen med Sony er på PlayStation & Gaming. Gaming på konsol er en af ​​de største platforme sammen med pc og mobil. PlayStation-mærket er produceret af Sony Interactive Entertainment, en division af Sony. Den første konsol blev lanceret i Japan i 1994.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid

Garanti

Garanti 3 måneder
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.