Købe Leather Master Textile Clean & Protect SA 2 x 400 ml på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Leather Master Textile Clean & Protect SA 2 x 400 ml

Antal: 
249 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Gamer stolTilbehørRengøring stoler fra Leather Master

Pakken indeholder produkter til regelmæssig pleje og pleje af tekstiler. Textile Cleaner er en vandbaseret skumrens, der er velegnet til de fleste tekstilmaterialer.

Gør dette:
Tryk skum på en polyethersvamp og rengør med lette cirkulerende bevægelser i et afgrænset område, for eksempel inden for sømgrænser. Fortsæt på samme måde, indtil alle overflader er renset. Lad det tørre helt og støvsug tørre restpartikler op. Beskyt stoffet med tekstilbeskyttelse. Bemærk! Test altid tekstilets farvebestandighed på en dækket overflade, før arbejdet påbegyndes.

Textile Protection er en tekstilimprægnering, der effektivt beskytter mod pletter fra mad og drikke og gør tekstilet nemmere at holde rent.

Brug tekstiler renset med Textile Cleaner. Nye tekstiler; tjek at møblerne er rene inden behandling. Ryst glasset godt. Spray på stoffet med en afstand på ca. 15 cm, jævnt og regelmæssigt over overfladen, der skal behandles. Bemærk! Test altid på en skjult overflade før behandling. Lad tørre i ca. 1 time, før møblet tages i brug. Ved brug af dette produkt er det vigtigt at sikre god ventilation. Spray helst udendørs, hvis det er muligt.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15927
Producentens varenr: 1-1810902

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.