Xiaomi Mi Dør- og Vinduesføler - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Xiaomi Mi Dør- og Vinduesføler

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemSensorer fra Xiaomi

Med Mi Window and Door Sensor behøver du ikke bekymre dig om dine døre og vinduer. Disse meget følsomme sensorer kan installeres op til 10 mm fra en dør eller et vindue, for at registrere om det er åbent eller lukket. Sensorerne kan også bruges som tyverialarm og sender notifikationer direkte til din mobil, for at advare dig, hvis en dør eller et vindue er blevet åbnet uden varsel.

- Meget følsomme sensorer
- Kan bruges som tyverialarm
- Overvågning 24 timer i døgnet
- Kompatibel med andre smart home-produkter
- Langtidsholdbart batteri (2 år)
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17877
Producentens varenr: YTC4039GL

Om varemærket

Xiaomi er en kinesisk teknologivirksomhed og start-up, der har kombinationen af at være det "sejeste" brand, der er venner med sine brugere. De arbejder konstant på nye innovative løsninger og har et konstant fokus på kvalitet og effektivitet. Virksomheden bygger fantastiske produkter til rimelige priser for at lade alle nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.

Xiaomi er i øjeblikket verdens fjerdestørste smartphone-brand og har etableret verdens største IoT-platform for forbrugere med mere end 213,2 millioner smarte enheder (eksklusive smartphones og bærbare computere), der er forbundet til deres platform. I øjeblikket er Xiaomi-produkter tilgængelige i mere end 90 lande og regioner rundt om i verden og har et førende fodaftryk på mange markeder.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig