Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand 7.1 Surround Sound - MaxGaming.dk

Navigere

Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand 7.1 Surround Sound

Antal: 
479 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-10-04
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydHeadsettholder fra Corsair

Vis dit headset frem med stolthed med ST100 RGB Premium Headset Stativ, der er udstyret med premium aluminiumkonstruktion og tilpasselig RGB-belysning. Indbygget 3,5mm analog indgang muliggør fuld rækkevidde stereo eller 7.1 surroundsound til en fordybende, multikanals lydoplevelse. CUE-softwaren styrer RGB-belysning og lydindstillinger og synkroniseres med andre CORSAIR RGB-enheder via en intuitiv og brugervenlig grænseflade. Nem adgang, dual USB 3.1-indgange giver forbedret opladningseffekt og hurtigere datahastigheder til dit headset, telefon og andre enheder, mens den skridsikre gummibase giver stabilitet og beskyttelse til dit skrivebord.

Varenummer

Vores varenummer: 11412
Producentens varenr: CA-9011167-EU

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Simon. 2021-01-25

Det er super godt. Jeg købte den til min søn, og den er rigtig fin og godt pakket ind. For dem af jer, der ikke vidste, er, at den har en indbygget højtaler. Jeg anbefaler det stærkt. Og så giver det liv til dit setup.

Den är super bra. Jag köpte den till min son och den är riktig snygg och bra paketerat. Till er som inte visste är att den har en inbyggd högtalare. Jag rekommenderar den väldigt mycket. Och så ger den liv i din setup.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre