Købe Hori Battle Pad Mario tll Nintendo Switch på MaxGaming.dk

Black Friday-kampagne! Se mere her!

Navigere

HoriBattle Pad Mario tll Nintendo Switch

Farve:
Grøn
Rød
Sort
Antal: 
225 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Hori

Sammanfattning:
- GameCube-stil trådad USB-kontroller
- Anti-snapback analoga spakar, Texturerade grepp, Turbo
- Mario-motiv och färger
- Officiellt licenserad av Nintendo

New Challenger Approaching! HORI tar tillbaka old school med Nintendo Switch Battle Pad. GameCube-stil konturer med en traditionell C-stick kommer att kännas som hemma i handen på vilken Smash Bros-veteran, men Battle pads extra funktioner skiljer sig från packen. Anti-snapback-teknologi för att höja spakprecisionen, och fast-action digital L/R & ZL/ZR för hyperresponshastighet, och texturerade grepp för att hålla Battle Pad stadigt i plats - även i de mest hektiska striderna. Byt ut L/R & och ZR/ZL-funktioner för att spela som du vill, eller var redo för vild turbo-funktioner. Trådad USB-kontroller med 3 meter kabel. Officiellt licenserad av Nintendo.

Varenummer

Vores varenummer: 13200
Producentens varenr: NSW-107U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.