Hori Battle Pad Mario tll Nintendo Switch - MaxGaming.dk
 

Navigere

Hori Battle Pad Mario tll Nintendo Switch

Farve:
Rød
Sort
Antal: 
206 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Gamepad Carrying Case - Etui til kontrol
68.28 kr
Køb
Info

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Hori

Ny Challenger nærmer sig! HORI tager old school tilbage med Nintendo Switch Battle Pad. GameCube-stil konturer med en traditionel C-stick vil føles som hjemme i hånden på enhver Smash Bros. veteran, men Battle pads ekstra funktioner adskiller sig fra pakken. Anti-snapback-teknologi til at øge håndtagspræcisionen og hurtiggående digital L/R & ZL/ZR for hyperresponshastighed og teksturerede greb til at holde Battle Pad solidt på plads - selv i de travleste kampe. Udskift L / R & og ZR / ZL funktioner for at spille som du vil, eller vær klar til vilde turbo funktioner. Kabelforbundne USB-controllere med 3 meter kabel.

- GameCube-stil kablede USB-controllere
- Anti-snapback analoge håndtag, teksturerede greb, Turbo
- Mario motiver og farver
- Officielt licenseret af Nintendo

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13200
Producentens varenr: NSW-107U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.