Nintendo Joy-Con Pair Lilla/Neon Orange - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Nintendo Joy-Con Pair Lilla/Neon Orange

Farve:
BlåGul
LillaOrange
LyserødGrøn
RødBlå
Blå
Antal: 
639 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Nintendo

Officiel controller til Nintendo Switch. Den alsidige Joy-Con tilbyder flere overraskende nye måder for spillere at have det sjovt på. To Joy-Cons kan bruges uafhængigt af hinanden i hver hånd eller sammen som en spilleenhed, når de er tilsluttet Joy-Con Grip.

De kan også forbindes til hovedkonsollen til brug i håndholdt tilstand eller deles med venner for at nyde noget action for to spillere i understøttede spil. Hver Joy-Con har et komplet sæt knapper og kan fungere som en stand-alone kontrol og har et accelerometer og gyroskop bevægelsessensor, som muliggør uafhængig venstre og højre bevægelseskontrol.

- En Joy-Con (L) og Joy-Con (R) danner tilsammen et sæt Joy-Con controllere. Hent et ekstra sæt Joy-Con-controllere til nye typer spilfunktioner!
- De rigtige Joy-Con-controllere kommer med et NFC-berøringspunkt for at låse op for amiibo-funktionalitet.
- Dette sæt indeholder to grå Joy-Con-controllere (venstre og højre) og to grå Nintendo Switch Joy-Con-controllerremme.

Buldre
Men der er mere! Forestil dig, at Joy-Con er et glas isterninger. Når du rører og vipper Joy-Con med HD Rumble, kan du mærke isterningerne rasle rundt. HD Rumble føles så realistisk, at du endda kan se, hvor mange terninger der er, næsten som om du rent faktisk holder et glas i hånden!
HD Rumble-funktionen inkluderet i Joy-Con skaber en fordybende spiloplevelse, der ikke kun er mulig med billeder og lyde.

Træningskamera
Joy-Con (R) IR træningskameraet kan registrere formen, bevægelsen og afstanden af objekter, der fanges af kameraet. Den kan for eksempel genkende formen på spillernes hænder, som når man laver en sten, saks eller taske. Med denne funktion er der flere gameplay-muligheder end nogensinde!

Saml Amiibos
Du kan også bruge amiibo på din Nintendo Switch ved at trykke dem til NFC-berøringspunktet på den højre Joy-Con-controller eller NFC-berøringspunktet på Nintendo Switch Pro-controlleren.

Tilslut flere kontroller
Op til otte controllere kan til enhver tid tilsluttes en enkelt konsol via trådløs Bluetooth-kommunikation - dette kan være en kombination af Joy-Con-controllere og andre controllere såsom Nintendo Switch Pro-controllere (sælges separat). Joy-Con controllere kan holde op til 20 timer på en enkelt opladning. Tilslut Joy-Con-controllerne til konsollen igen for at oplade dem, eller du kan oplade dem ved at tilslutte til Nintendo Switch Charging Grip.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15991
Producentens varenr: 10002888

Om varemærket

Nintendo, generationer af gaming - Grundlæggerne af legendariske titler som Super Mario Bros. og The Legend of Zelda og producenter af NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy - næsten alle har sandsynligvis hørt om Nintendo. Med en finger i spilbranchen siden 1989 er Nintendo en af ​​de ældste virksomheder i branchen. Nintendos innovative tænkning kombineret med deres legendariske titler får deres konsoller til at skille sig ud.

Hos os hos MaxGaming finder du et komplet sortiment dedikeret til at forbedre din spiloplevelse og forbedre din præstation. Uanset om du leder efter en Nintendo Switch eller tilbehør, ønsker at spille konkurrencemæssigt eller forbedre følelsen i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, har vi det, du leder efter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Lilla, Orange
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.