Nintendo Switch Pro Controller - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Nintendo Switch Pro Controller

Antal: 
639 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
109 kr
Køb
Info

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Nintendo

Nintendo Switch Pro Controller er et førsteklasses produkt, der kan prale af førsteklasses greb og et delvist gennemsigtigt kabinet. Den har de samme knapper som Nintendo Switch i håndholdt tilstand, og den er designet til at kunne holdes og bruges nemmere end Joy-Con controllerne!

Den største forskel på kontrolenhederne er, at mens retningskontrollerne på Joy-Con (L) består af forskellige knapper, har Pro Controller en enkelt + Control Pad, som ligner tidligere systemer.

Nintendo Switch Pro-controlleren inkluderer 2 lineære resonansaktivatorer, hver med uafhængig HD Rumble-kapacitet, hvilket skaber en lignende effekt som med Joy-Con-controllere. HD Rumble-funktionen, der følger med Nintendo Switch Pro Controller, skaber en fordybende spiloplevelse, der ikke kun er mulig med billeder og lyd.

Du kan også bruge amiibo på din Nintendo Switch ved at trykke på dem på NFC touchpoint Nintendo Switch Pro Controller. Dette tilbehør kommer med et USB Type-C-stik og et USB Type-C-kabel, der giver dig mulighed for at oplade det.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10634
Producentens varenr: 2510466

Om varemærket

Nintendo, generationer af gaming - Grundlæggerne af legendariske titler som Super Mario Bros. og The Legend of Zelda og producenter af NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy - næsten alle har sandsynligvis hørt om Nintendo. Med en finger i spilbranchen siden 1989 er Nintendo en af ​​de ældste virksomheder i branchen. Nintendos innovative tænkning kombineret med deres legendariske titler får deres konsoller til at skille sig ud.

Hos os hos MaxGaming finder du et komplet sortiment dedikeret til at forbedre din spiloplevelse og forbedre din præstation. Uanset om du leder efter en Nintendo Switch eller tilbehør, ønsker at spille konkurrencemæssigt eller forbedre følelsen i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, har vi det, du leder efter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.