Købe Razer Nari Headset (PC/PS4) på MaxGaming.dk
 

Navigere

RazerNari Headset (PC/PS4)

1169 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Razer

Et af de vigtigste elementer, når det kommer til gaming, er lyd. Det engagerer din høresans, så du kan fordybe dig fuldstændig i spillet, og lukke alle forstyrrende elementer ude. Her er Razer nogle af de bedste, hvilket de igen beviser med Razer Nari!

Razer Nari giver dig, med THX Spatial Audio, 360 graders positioneringslyd, som du kan bruge til at lokalisere dine modstandere med større nøjagtighed end nogensinde før!

Trådløst gamingudstyr har længe været et omdiskuteret emne i gamingindustrien, da det ikke altid her kunnet følge med det kablede udstyr. Men sådan er det heldigvis ikke længere. Med en trådløs frekvens på 2.4 GHz får du lag fri, high-fidelity lyd og en batterilevetid på op til 20 timer! Derudover har headsettet en rækkevidde på op til 12 meter, hvilket gør det muligt at løbe ud og hente snaks uden at bryde kommunikationen med dit team.

Det strømlinede og ergonomiske design skal sikre, at headsettet altid sidder behageligt. Derfor sidder der et kølende lag gelé i ørekopperne, som skal reducere den varme, der opstår ved mange timers konstant gaming.

Varenummer

Vores varenummer: 13053
Producentens varenr: RZ04-02680100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 107 db
Impedans 32 Ω
Lyd THX Spatial Audio

Batteri

Batteriernes levetid 14 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.3 m
Vægt 433 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale PU læder
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz,USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC,PS4

Funktioner

Chatmix Ingen
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-6500 Hz
Følsomhet -42 dB
Polært mønster Unidirectional
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.