Logitech G PRO Wireless Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G PRO Wireless Gaming Mus

Farve:
Sort
 
849 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-05-30
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

G840 XL Gaming Musemåtte
249 kr (349 kr)
Køb
Info
Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

- Hero 16K sensor
- 1ms trådløs lyshastighed (trådløs)
- Ultra let
- 16000 DPI

Logitech G Pro Wireless er designet til at være den ultimative gamingmus for professionelle e-sports. I 2 år har Logitech G samarbejdet med mere end 50 professionelle spillere for at finde den perfekte form, vægt og følelse, kombineret med vores trådløse LIGHTSPEED-teknologi og HERO 16k sensorteknologi. Resultatet er en gamingmus med uovertruffen ydeevne og præcision, som giver dig de værktøjer og selvtillid, der skal til for at vinde.

LOGITECHS MEST NØJAGTIGE SPILSENSOR
Som e-sportsprofessionelle stræber efter stadigt stigende hastighed og nøjagtighed, så gør Logitech G. Med opfindelsen af HERO 16K, næste generation af spilsensorer, har verden nu fået en ny leder. Til PRO trådløs er HERO 16K blevet optimeret til at kunne spore sindssygt hurtige kast med hastigheder på over 400 IPS uden at miste kontakten. HERO 16K giver topydelse for alle følsomheder med nuludligning, acceleration eller filtrering fra 100 til 16.000 DPI. HERO 16K bruger også 10 gange mindre strøm end sine forgængere, såsom PM3366, der giver et lettere batteri og længere batterilevetid. Professionelle har brug for det bedste, og det bedste er HERO 16K.

LIGHTSPEED TRÅDLØS
For professionelle er det vigtigt at komme af med ledningen. At trække i snoren forårsager friktion og distraktion, som ikke kan accepteres i professionel e-sport. Denne innovative, punkt-til-punkt trådløse teknologi overvinder begrænsninger som forsinkelse, forbindelse og energiproblemer og skaber en uafbrudt, installationsfri forbindelse med 1 ms responstid - uden ledning.

ULTRA LET
Det seneste endoskeletdesign fra Logitech G når en uvirkelig vægt på 80 gram. Den utroligt tynde ydre skal på kun 1 mm har et innovativt trinchassisdesign, der giver styrke og strukturel støtte klar til turnering.

Det avancerede LiPo-batteri er ekstremt langtidsholdbart og let, til problemfri og problemfri trådløs gaming. Oplad før en turnering, og du kan glemme alle tankerne om batteriet, mens du konkurrerer.

4-8 PROGRAMMERBARE KNAPPER
Aftagelige sideknapper til venstre og højre gør PRO Wireless virkelig dobbelthåndet, og lader fagfolk bestemme, hvor mange sideknapper de vil have - fra nul til fire. Dpi-knappen er placeret i bunden af musen for at eliminere utilsigtede dpi-skift i spillet. Logitech G PRO trådløs gamingmus kan bruges direkte ud af æsken med forudindstillede knapindstillinger eller konfigureres helt efter dine personlige præferencer med Logitech Gaming Software (LGS) software.

LIGHTSYNC RGB
PRO trådløs leveres komplet med ~ 16,8 millioner tilpasselige farver, der er perfekte til at vise dit teams farver, tilpasse dine indstillinger eller synkronisere med andre G-produkter. LIGHTSYNC har også spildrevne lyseffekter, der reagerer på begivenheder i spillet, audiovisualisering, skærmfarveprøver og mere. Programmer alt med LGS.

INDBYGGET HUKOMMELSE
Med indbygget hukommelse kan du bruge LGS til at gemme dine indstillinger direkte på musen for hurtig og nem brug i turneringssystemer. Dine museindstillinger forbliver konsekvente fra hjem til scene. Spring over at installere brugerdefineret software eller omkonfigurere dine indstillinger. Kast dig direkte ind i spillet.

MEKANISK KNAP AFHJÆRINGSSYSTEM
PRO wireless er udstyret med den nyeste førsteklasses knapteknologi. Gennem en metalfjeder, der spænder over adskilte venstre og højre knapplader, er bevægelsesafstanden og aktiveringskraften (kraften der kræves for at klikke) blevet reduceret og forfinet. Resultatet er en utrolig præcis, konsistent og stram fornemmelse for hvert klik.

PERMANENT PRÆSTATION
Med Logitechs 35-årige erfaring med at designe, bygge og teste mus som udgangspunkt, er PRO Wireless designet til at modstå professionelle e-sportsspillere under træning og turneringer. Overfladen på PRO har en belægning for holdbarhed og greb. Fødderne er testet til at præstere i over 250 km brug. Højre og venstre knap overstiger 50 millioner klik, hvilket svarer til 10 timers træning hver dag i fem år.

PRO-SERIEN
Udstyr i PRO-serien er specielt bygget til professionelt spil. Den mest avancerede teknologi og højeste ydeevne specifikationer - designet i samarbejde med professionelle spillere over hele verden for at levere den præcision, hastighed og udholdenhed, der kræves for at vinde. Alt hvad professionelle har brug for. Intet de ikke har brug for.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14649
Producentens varenr: 910-005273

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Batteri

Batteriernes levetid 48 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 64 mm
Dybde 125 mm
Højde 40 mm
Vægt 80 g

Egenskaber

Sensor model HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 8
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig