Razer Basilisk X Hyperspeed Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Basilisk X Hyperspeed Trådløs Gaming Mus

 
499 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Razer

DØDELIG PRÆCISION
Uanset hvilket niveau du spiller på, kan du dominere i det uendelige med Razer Basilisk X HyperSpeed - en dual-mode trådløs gamingmus, der giver dig frihed og præcision til at præstere.

RAZER? TRÅDLØS HIPERHASTIGHED
Fordi denne mus er 25 % hurtigere end nogen anden tilgængelig trådløs teknologi, vil du ikke engang indse, at den er trådløs på grund af dens højhastighedstransmission, laveste klikforsinkelse og problemfri frekvensskift i de mest støjende, mest datamættede miljøer. En fordel ved dens dual mode design er, at du også kan skifte til dens Bluetooth-forbindelse for at forlænge batteriets levetid.

RAZER ? 5G AVANCERET OPTISK SENSOR
Sensoren i denne trådløse mus er designet med 99,4% sporingsnøjagtighed og op til 16.000 DPI, og tilbyder den præcision og hastighed, du skal bruge for at forblive øverst på listen.

ULTRALANG BATTERILID
I Bluetooth-tilstand er Razer Basilisk X HyperSpeed rigtig god i op til 450 timer. Når du spiller og bruger Razer HyperSpeed Wireless-tilstand, kan du bruge dens ultrahurtige ydeevne i op til 285 timer.

RAZER ? MEKANISKE MUSWITCHER
Disse switche er designet til at levere hurtige og præcise museklik og har en holdbarhed på op til 50 millioner klik ? perfekt til dem, der spiller rigtig meget og længe.

6 PROGRAMMERBARE KNAPPER
Basil X Hyperspeed er fuldt konfigurerbar via Razer Synapse 3. De 6 programmerbare knapper giver dig adgang til makroer og sekundære funktioner, så du nemt kan udføre udvidede bevægelser.

DPI OPBEVARING OM BORD
Forudindstil op til 5 brugerdefinerede DPI-trin på Razer Synapse 3, og tag dine indstillinger med dig overalt, så du altid er klar til at konkurrere, uanset hvor du er.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15631
Producentens varenr: RZ01-03150100-R3G1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 75 mm
Dybde 130 mm
Højde 42 mm
Vægt 106 g

Egenskaber

Sensor model Razer 5G
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 6
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig