Natec Euphonie Vertikal Trådløs Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Natec Euphonie Vertikal Trådløs Mus

 
249 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Natec

Natec Euphonie vertikal mus med trådløs forbindelse. Musen har en lang række funktioner og er ergonomisk skabt specielt med sundhed for øje. Denne kombination garanterer behageligt arbejde for folk, der sætter pris på tilbehør af høj kvalitet.

Ligger naturligt i hånden
Natec Euphonie er en mus skabt med specifikke kriterier i tankerne, defineret af førende ergonomer. Unikt design reducerer muskelspændinger og håndledstryk, hvilket muliggør maksimal komfort selv under lange perioder.

EasyShift
Gå trådløst med Natec Euphonie og arbejd komfortabelt med dobbelt kommunikationstilstand! Denne mus er designet, så du nemt kan tage den med dig overalt, samtidig med at den giver dig maksimal komfort for at hjælpe dig med at udføre dine opgaver hvor som helst. Euphonie kan oprette forbindelse til din enhed med enten Bluetooth 5.0 eller 2,4 Ghz USB Nano-modtager. Derudover kan du nemt parre musen med to enheder og skifte direkte mellem dem, når du vil.

OLED skærm
En OLED-skærm er monteret oven på musen og viser alle de vigtigste informationer, f.eks. nuværende batteriniveau, trådløs forbindelsesstatus og aktiv DPI-opløsning.

5 programmerbare knapper
Natec Euphonie er udstyret med ni højkvalitetsknapper, hvoraf fem kan tilpasses fuldt ud. Dette giver dig mulighed for at tilpasse musen til dine egne præferencer for at opnå det ultimative niveau af produktivitet på arbejdet.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1000015
Producentens varenr: NMY-1601

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 57 mm
Dybde 112 mm
Højde 33 mm
Vægt 120 g

Egenskaber

Sensor Optisk
DPI 2400 dpi
Antal knapper 9
Ambidextrous Nej
Belysning No
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig