Købe Logitech G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus på MaxGaming.dk
 

Navigere

G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus

Antal: 
979 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

Opsummering:
- Hero 16K sensor
- Trådløst på professionelt niveau
- Op til 11 knapper
- 60 timers batterilevetid, 48 med belysning. 5 minutters opladning via USB 2.0 giver 2,5 timers spilletid

G502 er et ikon der har toppet listerne i hver generation, og musen er det eneste valg for seriøse gamere. Nu slutter G502 sig til rækken af verdens mest avancerede trådløse gamingmus med den nye G502 LIGHTSPEED. LIGHTSPEED er ultrahurtig og pålidelig med egenskaber som gør, at den bliver brugt i konkurrencer af professionelle e-sportsudøvere. G502 LIGHTSPEED har også næste generation af HERO 16K-sensoren og er POWERPLAY-kompatibel. På trods af en fuldstændig nyudvikling af den avancerede teknologi ligner G502 LIGHTSPEED alligevel sig selv med den kendte form, men har samtidig fået reduceret vægten med 7 g.

DET GENOPFUNDNE IKON
G502 LIGHTSPEED blev designet til at være den ultimative G502-gamingmus. Den har samme funktioner og udseende som den oprindelige men er fuldstændig nyopfundet for at drage fordel af den mest moderne teknologi. Den interne struktur har samme tyndvægsdesign og avanceret endoskelet som PRO Wireless-musen så der opnås en vægtreduktion på 7 g. Og de samme brancheførende trådløse teknologier: LIGHTSPEED, HERO 16K og POWERPLAY.

HERO 16K-SENSOR
Næste generation af HERO 16K-gamingsensoren kan håndtere en sporingshastighed på 400+ IPS på tværs af hele 16.000 DPI-spektret og op til 10x bedre strømbesparelse i forhold til tidligere generationer. Resultatet er vores til dato bedst ydende og mest responsive sensor, der også giver en vægtreduktion pga. en supereffektiv batteristørrelse i forhold til energiforbruget.

POWERPLAY TRÅDLØS OPLADNING
Spil med lysets hastighed uden begrænsninger. Oplad din G502 løbende, både mens du bruger den og når du holder pause, med den trådløse opladningsløsning POWERPLAY. Vær aldrig bekymret for at løbe tør for strøm. Den er altid opladet.

LIGHTSYNC RGB-BELYSNING
Fuldspektret LIGHTSYNC RGB, som kan tilpasses af dig, reagerer intelligent på gameplay, lyd eller skærmfarver. Lad alt dit Logitech G RGB-gear synkronisere med hinanden. Indstil belysningen med ca. 16,8 millioner farver til at matche rummet og udstyret. Opret dine egne personlige RGB-animationer. Valget er dit. Du får fuld kontrol over RGB og meget mere via den gratis Logitech G HUB-software.

PLASTNEUTRAL
G502 LIGHTSPEED indeholder ikke PVC og er mærket af Plastic Bank som plastneutral. Det betyder at med hvert køb giver Logitech et bidrag til Plastic Bank, der står for at fjerne plastik fra miljøet som ellers risikerede at have i verdens oceaner.

Varenummer

Vores varenummer: 14948
Producentens varenr: 910-005568

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 75 mm
Dybde 132 mm
Højde 40 mm
Vægt 114 g

Egenskaber

Sensor model HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 11
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.