Logitech G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus

 
799 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
G840 XL Gaming Musemåtte
249 kr (349 kr)
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Logitech G502 Lightweight Base Mod
169 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

- Hero 16K sensor
- Professionel trådløs kvalitet
- Op til 11 knapper
- 60 timers batterilevetid på én opladning, 48 timer med RGB. 5 minutters opladning på USB 2.0 giver 2,5 timers spilletid.

G502 er et topikon for hver generation og den foretrukne mus for seriøse spillere. Med udgivelsen af G502 LIGHTSPEED rangerer G502 nu blandt verdens mest avancerede trådløse gaming-mus. LIGHTSPEED er ultrahurtig og pålidelig med ydeevne, som eSport-professionelle stoler på i en konkurrencemæssig sammenhæng. G502 LIGHTSPEED har også næste generations HERO 16K-sensor og er kompatibel med POWERPLAY. Med den komplette, avancerede, innovative teknologi bevarer G502 LIGHTSPEED den samme elskede form og opnår en vægtreduktion på 7 gram.


NYSKABET IKON
G502 LIGHTSPEED er designet til at være den bedste G502 gaming mus, der nogensinde er lavet. Den beholder nøjagtig samme ID og funktionssæt som originalen, men er fuldstændig ombygget for at inkorporere vores seneste innovationer. Den indvendige struktur har samme tyndvæggede design og avancerede endoskelet som den trådløse mus PRO for en vægtreduktion på 7 gram. Og de samme brancheførende trådløse teknologier: LIGHTSPEED, HERO 16K og POWERPLAY.

HERO 16K SENSOR
Den næste generation af HERO 16K gaming-sensor kan håndtere mere end 400 i IPS-sporingshastighed på tværs af hele 16.000 DPI-radius og op til 10 gange effektiviteten af tidligere modeller. Resultatet er vores bedst ydende og hurtigst reagerende spilsensor til dato, som også muliggør vægtreduktion på grund af supereffektiv batteristørrelse og ydeevne.

TRÅDLØS POWERPLAY-OPLADNING
Spil med LIGHTSPEED uden grænser. Oplader G502 kontinuerligt i hvile og i spil med den trådløse POWERPLAY-opladningsløsning. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om batterilevetid. Den forbliver simpelthen bare opladet.

LIGHTSYNC RGB-BELYSNING
Fuldspektret, fuldt tilpasselig LIGHTSYNC RGB, der intelligent reagerer på din gameplay, lyd eller skærmfarve. Indstil alt Logitech G RGB-udstyr til at synkronisere sammen. Indstil belysning til over ~16,8 millioner farver, så det matcher rummet og udstyret. Lav dine egne personlige RGB-animationer. Det er dit valg. RGB og meget mere er under din kontrol, alt sammen via gratis Logitech G HUB-software.

PLAST NEUTRAL
G502 LIGHTSPEED er PVC-fri og har plastneutral certificering fra Plastic Bank. Det betyder, at Logitech ved hvert køb hjælper med at finansiere Plastic Banks program, der hjælper med at fjerne plastik fra miljøet, så det ikke ender i havet.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14948
Producentens varenr: 910-005568

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 75 mm
Dybde 132 mm
Højde 40 mm
Vægt 114 g

Egenskaber

Sensor model HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 11
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig