Logitech G603 Lightspeed Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.dk
 

Navigere

29
Spar 29%

Logitech G603 Lightspeed Trådløs Gaming Mus

Antal: 
499 kr / 355 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-01-15
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

Næste generation af HERO sensor
Enestående ydeevne og energieffektivitet

HERO er en revolutionerende optisk sensor designet af Logitech G til at levere klasseførende ydeevne og op til 10 gange bedre energieffektivitet1. Med HERO-sensoren leverer G603 også exceptionelt præcis og ensartet ydeevne over hele DPI-området uden udjævning, filtrering eller pixelafrunding fra 200 til 12.000 DPI.

LIGHTSPEED trådløs
Avanceret trådløs ydeevne

LIGHTSPEED trådløs teknologi med rapporteringsfrekvens på 1 ms for optimeret superhurtig trådløs punkt-til-punkt-forbindelse. G603 har en utrolig responstid og pålidelighed for ydeevne på konkurrenceniveau.

Avanceret strømforsyning
Balance mellem ydeevne og batterilevetid

Skift hurtigt mellem HI og LO-tilstande med et tryk på en knap. I HI-tilstand leverer G603 den højeste ydeevne med LIGHTSPEED og en rapporteringsfrekvens på 1 ms og 500 timers uafbrudt afspilning. Når du ikke spiller, kan du blot skifte til LO-tilstand og forlænge batteriets levetid. LO-tilstanden rapporterer ved 8 ms i op til 18 måneder med to AA-batterier.

Tilslut til flere enheder
Forbind med LIGHTSPEED eller Bluetooth

Dobbelt forbindelse med LIGHTSPEED Bluetooth og Bluetooth® gør det muligt at oprette forbindelse til og styre flere enheder. Skift nemt mellem de to tilsluttede enheder med et tryk på en knap.

Ergonomisk designet og tilpasningsdygtig
Klassisk form med valg af vægt og balance

G603 er bygget til komfort med en ergonomisk designet, let krop. Juster G603 for at få den helt rigtige vægt ved at vælge at bruge et eller to batterier - uden at det påvirker ydeevnen. Du kan også vælge, på hvilken side du vil placere et enkelt batteri for tilpasset balance.

UTROLIG BATTERITID
Dobbelt så god som den forrige generation

Den trådløse G603-gamingmus leverer op til 500 timer på to AA-batterier ? dobbelt så god som den forrige generation. Selv med et enkelt batteri kan G603 holde op til 500 League of Legends®-kampe. Når batteriet er på 15 %, advarer både batteristatusindikatoren og Logitech Gaming Software, før batteriet løber tør.

SEKS PROGRAMMERBARE KNAPPER
Personlig kontrol

Logitech G603 Wireless Gaming Mouse kan konfigureres fuldstændigt til at matche dine præferencer. G603 har 6 programmerbare knapper, inklusive den øjeblikkelige DPI-ændring med op til 5 følsomhedsniveauer. I LGS kan du opsætte genveje, rækker af klik og tastetryk for at forenkle spilhandlinger og udføre komplekse opgaver.

Indbygget hukommelse
Gem dine indstillinger

Med indbygget hukommelse kan du bruge dine indstillinger, uanset hvor du er. Med LGS kan du gemme dine G603-indstillinger og spille på andre computere uden at skulle installere yderligere software. Ingen login påkrævet.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11495
Producentens varenr: 910-005102

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Batteri

Batteriernes levetid 500h h

Dimensioner & vægt

Bredde 68 mm
Dybde 124 mm
Højde 43 mm
Vægt 135.7 g

Egenskaber

Sensor model HERO
Sensor Optisk
DPI 12000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 6
Ambidextrous Nej
Belysning No
Scrollehjul Ja
Farve Grå

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.