Logitech G903 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Logitech G903 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus

 
1029 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

G840 XL Gaming Musemåtte
249 kr (349 kr)
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

Resumé:
- Hero 16K sensor
- Trådløs på professionelt niveau
- Op til 11 knapper
- 180+ timers batterilevetid på én opladning, 140+ med RGB

Med HERO 16K udvikler LIGHTSPEED trådløs gaming sig til sit næste niveau. Den avancerede HERO 16K-sensor leverer uovertruffen ydeevne og klasseførende effektivitet. Tilføj POWERPLAY for kontinuerlig trådløs opladning og det perfekte LIGHTSPEED-resultat.

HELTENS KERNE
Det er udviklet. Tilføjelsen af avanceret HERO 16K sensor giver uovertruffen præcision og ydeevne med 1:1 sporing og 16.000 maks. DPI - plus ingen udjævning, filtrering eller acceleration. HERO 16K tilbyder også 10 gange bedre strømeffektivitet end den tidligere generation af sensor, som giver forbedret batterilevetid og reduceret vægt.

LIGHTSPEED TRÅDLØS
LIGHTSPEED trådløs teknologi giver en professionelt vurderet rapporteringsfrekvens på 1 ms uden at gå på kompromis, når det kommer til vægt eller batterilevetid. Verdens førende e-sportsprofessionelle vælger LIGHTSPEED for dens topydelse, respons og pålidelige tilslutningsmuligheder.

140 TIMER. EN AFGIFT.
HERO 16K er supereffektiv, hvilket giver en utrolig batterilevetid på op til 140 timers gaming med LIGHTSYNC RGB-belysning i fuld effekt – og op til 180 timer uden lys. Det er næsten 6 gange længere batterilevetid end den forrige generation G903.

TRÅDLØS POWERPLAY-OPLADNING
Gør dig klar til endeløs leg. Det trådløse POWERPLAY-opladningssystem holder G903 og andre kompatible mus opladet i hvile og mens de spiller * Monter kun den medfølgende POWERCORE, som erstatter den valgbare vægt på 10 gram og låget. Du behøver aldrig mere bekymre dig om batterilevetid.

* POWERPLAY trådløst opladningssystem sælges separat

LIGHTSYNC RGB
Spildrevet, fuldspektret RGB-belysning reagerer på aktivitet i spillet, lyd og skærmfarve og synkroniserer på tværs af G-udstyr. Tilpas lysanimationer og effekter fra ~ 16,8 millioner farver med G HUB-spilsoftware og tilpas det, så det matcher dit udstyr.

MEKANISK KNAPTEKNIK
Metalfjederspændingen holder den primære venstre og højre museknap klar til at handle med mindre kraft. Få enestående hastighed, reaktionsevne og knapkonsistens med hvert klik.

TO-HÅNDSDESIGN. OP TIL 11 KNAPPER.
Konfigurerbart knaplayout giver dig mulighed for at justere til venstrehåndet eller højrehåndet mus. Med dual modes, hyper-skrånende hjul og aftagelige sideknapper får du adgang til 7-11 programmerbare funktioner. Logitech G HUB spilsoftware justerer knapperne og lader dig have dine powermoves lige ved hånden.

PLASTNEUTRAL CERTIFICERING
G903 HERO er plastneutral certificering fra Plastic Bank. Det betyder, at Logitech ved hvert køb hjælper med at finansiere Plastic Banks programmer, der fjerner plastik fra miljøet, så det ikke ender i havet.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14645
Producentens varenr: 910-005673

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Batteri

Batteriernes levetid 48h h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 67 mm
Dybde 130 mm
Højde 40 mm
Vægt 110 g

Egenskaber

Sensor model HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 40 G
Antal knapper 11
Ambidextrous Ja
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig