Keychron M2 Mini Trådløs Gaming Mus - Hvid - MaxGaming.dk

Navigere

Keychron M2 Mini Trådløs Gaming Mus - Hvid

Farve:
Hvid
Sort
 
590 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-22
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Keychron

Vi introducerer Keychron M2 Mini Wireless Mouse - den ultralette, funktionsfyldte periferiudstyr, der øger din produktivitet.

Musen er let som en tallerken og vejer kun 50 gram, hvilket gør den nem at bruge hele dagen. Manøvrér den buede, ergonomiske krop med lethed takket være det komfortable asymmetriske design, der former sig perfekt efter din hånd. De førsteklasses Huano-switche giver et tilfredsstillende klik med hvert tryk, mens den optiske PixArt 3395-sensor giver præcis præcision og flydende sporing op til 26.000 DPI.

Uanset om du administrerer regneark eller leder tropper i kamp, matcher M2 Mini dit tempo. Forbind problemfrit via stabil Bluetooth 5.1 eller ultra-responsiv 2,4 GHz trådløs for refleksioner og input i realtid. Med op til 70 timers batterilevetid pr. opladning kan du stole på, at denne mus holder trit med din konstante tidsplan.

Denne mus fås i enten en stilfuld sort farve eller en stilfuld hvid farve. Takket være dens fleksibilitet af tilslutningsmuligheder kan du nemt bruge denne trådløse mus til flere af dine enheder uden at skifte mus. Huano Micro Switch laver en dejlig kliklyd, hver gang du trykker på museknappen. Køb din Keychron M2 Mini Wireless gaming mus og tag musen med på dine rejser.

Varenummer

Vores varenummer: 30530
Producentens varenr: M2M-A3

Om varemærket

Keychron startede som et kickstarter-projekt med det mål at fremstille et trådløst mekanisk tastatur med alsidighed og multikompatibilitet. Deres tastaturer er kompatible med både PC, Mac og endda smartphone. Efter lanceringssuccesen og hyldesten af teknologianmelderen og youtuberen MKBHD, har Keychron udvidet sit tastatursortiment og er nu tilgængeligt i en række forskellige størrelser og designs.

Vi anbefaler Keychron til dem, der ønsker et pålideligt gaming-tastatur, der nemt kan tages med på LAN. Hvis du spiller spil på din smartphone, anbefaler vi, at du prøver et Keychron-tastatur for at få en ekstra fordel i forhold til dine modstandere.

Specifikationer

Batteri

Batteriernes levetid 70 h

Dimensioner & vægt

Bredde 64 mm
Dybde 117 mm
Højde 38 mm
Vægt 50 g

Egenskaber

Sensor model PixArt 3395
Sensor Optisk
Type af switch Huano
DPI 26000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Scrollehjul Ja
Farve Hvid
IPS 650
Polling Rate 1000 Hz

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig