Razer Viper V3 HyperSpeed Wireless Gaming Mus - Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Viper V3 HyperSpeed Wireless Gaming Mus - Sort

Antal: 
599 kr
Læg i indkøbsvognen
Forudbestille
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Razer

Razer Viper V3 HyperSpeed Wireless Esports Mouse fortsætter esports-revolutionen med et nyt niveau af innovation. Det er en letvægts trådløs mus designet til at give dig uendelig kraft og optimeret ydeevne, så du kan opnå konkurrencedygtig gaming i topklasse. Ud over at være perfekt afbalanceret er Razer Viper V3 HyperSpeed designet til at sikre sømløse, ensartede sweep for forbedret nøjagtighed og præcision. Du behøver heller ikke bekymre dig om overfladesporing - den fremadvendte sensorplacering giver fejlfri sporing på enhver overflade, selv glas! Derudover giver understøttelse af flere enheder en strømlinet spilinstallation.

Razer Viper V3 HyperSpeed giver dig også overlegen forbindelseskvalitet, der bevarer stabiliteten i støjende omgivelser. Derudover har den en imponerende batterilevetid på op til 280 timer mellem et enkelt AA-batteri. Boost din spilydelse i dag med den ultralette, men alligevel kraftfulde Razer Viper V3 HyperSpeed Wireless Esports-mus! Viper V3 HyperSpeed musen har en pollinghastighed på 1000 Hz (op til 4000 Hz med HyperPolling Wireless Dongle)*.

Med denne trådløse mus kan du spille på dit højeste niveau og udfordre alle dine modstandere på den bedste måde. Razer Viper V3 HyperSpeed er en kraftfuld og fleksibel mus, der gør det nemt at bruge musen både til spil og når du er på farten. Køb din Razer Viper V3 HyperSpeed gamingmus i dag, og vind dine kampe med stil!

*Denne mus er kompatibel med HyperPolling Wireless Dongle (sælges separat).
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 28165
Producentens varenr: RZ01-04910100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Batteri

Batteriernes levetid Up to 280 h

Dimensioner & vægt

Bredde 63.9 mm
Dybde 127.1 mm
Højde 39.9 mm
Vægt 82 (with AA battery) g

Egenskaber

Sensor model Razer Focus Pro 30K Optical Sensor
Sensor Optisk
Type af switch Razer Mechanical Gen-2 Mouse Switches
DPI 30000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Belysning No
Scrollehjul Ja
Farve Sort
IPS 750
Polling Rate 1000 Hz, 4000* Hz

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.