Razer Viper Ultimate Trådløs - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Viper Ultimate Trådløs Gaming Mus med Ladestation

Farve:
Sort
Lyserød
 
989 kr / 789 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Skatez AIR til Razer Viper Ultimate
79 kr
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Razer

NOGLE MUS ER BEDRE END ANDRE
Glem almindelige mus og kræve en uretfærdig fordel med Razer Viper Ultimate - en trådløs gamingmus bygget til at gøre dig til en vinder. Designet til at være en ægte forlængelse af spilleren, kommer dette dødbringende rovdyr med vores mest avancerede teknologi, klar til at tage udfordringen op.

RAZER HIPERSPEED TRÅDLØS
25 % hurtigere end nogen anden tilgængelig trådløs teknologi - du vil ikke engang bemærke, at du spiller med en trådløs mus på grund af dens højhastighedstransmission, lave kliklatens og dens sømløse frekvensskift i de mest støjende, datamættede miljøer.

RAZER FOCUS+ OPTISK SENSOR
Vores nye, forbedrede sensor har en brancheførende 20.000 DPI med 99,6 % opløsningsnøjagtighed, hvilket sikrer, at selv de bedste bevægelser fra den trådløse mus spores konsistent. Udstyret med intelligente funktioner bliver sensoren endnu mere præcis, hvilket muliggør akut præcision for spilvindende hovedbilleder.

RAZER? OPTISK MUSEKONTAKT
Ved at bruge en infrarød lysstråle til at registrere hvert klik aktiveres kontakterne i den trådløse mus med en brancheførende responstid på 0,2 millisekunder. Fordi den ikke længere kræver traditionel fysisk kontakt, fjerner denne form for aktivering behovet for nedlukningsforsinkelse og udløser aldrig utilsigtede klik, hvilket giver dig tættere kontrol og fejlfri kørsel.

74G LETT DESIGN
Nyd hurtigere og mere jævn kontrol med den letteste trådløse gamingmus på markedet. Med en vægt på kun 74g opnår den sin vægt uden at gå på kompromis med byggestyrken af dets ambidextrøse design.

70 TIMERS BATTERILIVET
Forbedret trådløs strømeffektivitet holder den kørende med maksimal ydeevne i op til 70 sammenhængende timer - du behøver kun at oplade den en gang om ugen for at drive 10 timers daglig spil.

5 HUKOMMELSESPROFILER
Tag dine indstillinger med overalt, og vær kampklar på ingen tid. Aktiver op til 5 profilkonfigurationer fra dens indbyggede hukommelse eller brugerdefinerede indstillinger via cloud storage.

8 PROGRAMMERBARE KNAPPER
Fuldt konfigurerbar via Razer Synapse 3 giver de 8 programmerbare knapper dig adgang til makroer og sekundære funktioner, så du nemt kan udføre udvidede bevægelser.

DOG RAZER MOUSE
Tilføj mere karakter til din opsætning med en effektiv opladningsdock, der problemfrit integreres med andre Razer Chroma-aktiverede enheder.

100% PTFE MUSFØDDER
Nyd glatte musebevægelser på tværs af enhver overflade med musefødder lavet af den reneste, højeste kvalitet PTFE - et materiale, der bruges til non-stick stegepander.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15356
Producentens varenr: RZ01-03050100-R3G1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Batteri

Batteriernes levetid 70 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 66.2 mm
Dybde 126.73 mm
Højde 37.8 mm
Vægt 74 g

Egenskaber

Sensor model Razer 5G
Sensor Optisk
DPI 20000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Antal knapper 8
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig