Natec 2.0 USB Hub 4 Ports - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Natec 2.0 USB Hub 4 Ports

 
49 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
46 kr (99 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereUSB Hub fra Natec

Resumé:
- 4 UBS 2.0-porte
- Kabellængde 60 cm

KOMFORT OG FUNKTIONALITET

Udstyret med 4 USB 2.0-porte vil sikre brugen af nødvendige enheder.
Enhedens maksimale overførselshastighed er 480 Mb/s. Produktet er også iøjnefaldende takket være det klassiske sort-skyggede design.

SPARER PLADS
Den kompakte størrelse og flade profil gør, at LOCUST fylder ekstremt lidt og uden problemer kan tilsluttes din computer eller laptop. Den kan nemt passe ind i enhver taske eller rygsæk.
Kablet har den optimale længde på 60 cm. Enheden er meget praktisk og kan tilsluttes, uanset hvor USB-portene er placeret på computeren og den bærbare computer.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12820
Producentens varenr: NHU-0647

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig