SanDisk Ultra Fit 32GB USB - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

SanDisk Ultra Fit 32GB USB

 
59 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørLagringsenhederUSB-hukommelse fra SanDisk

SanDisk Ultra Fit USB 3.1 er en utrolig lille USB-hukommelse, hvor du kan gemme, flytte og gemme digitale filer. USB 3.1-standarden giver højere overførselshastigheder og giver dig mulighed for at flytte en spillefilm op til femten gange hurtigere end med en standard USB 2.0-hukommelse. SanDisk Ultra Fit adgangskode beskytter dine filer og er selvfølgelig bagudkompatibel.

Minimalt design

SanDisk Ultra Fit har et utroligt kompakt og lille design, kun 19 mm langt. Dette gør den perfekt at tilslutte til bærbare computere, uden at de stikker ud og sætter sig fast eller lignende. Den er endda så lille, at den sagtens kan blive i computeren, selv når du tager den med eller putter den i en taske. USB 3.1 fremskynder overførslen i kompatible porte med en læsehastighed på op til 130 MB/s. SanDisk Ultra Fit USB 3.1 kan naturligvis også bruges i USB-porte med USB 3.0 og 2.0.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12723
Producentens varenr: SDCZ430-032G-G46

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Størrelse 32 GB
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig