Lanberg USB Forlængerkabel 3.0 AM-AF Blå (3 meter) - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg USB Forlængerkabel 3.0 AM-AF Blå (3 meter)

Længde:
1.8m
3m
 
46 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereUSB kabel fra Lanberg

Lanbergs højkvalitets USB 3.0 forlængerkabel er designet til at muliggøre ekstremt hurtig, stabil og uafbrudt dataforbindelse mellem desktops/bærbare computere og printere, scannere og alle andre multimedier/ydre enheder på grund af implementeringen af moderne komponenter og den nye generations kommunikationsordning.

USB 3.0 i sig selv er bagudkompatibel med USB 2.0 og giver dataoverførselshastigheder på op til 5 Gb/s, hvilket faktisk betyder 10 gange hurtigere dataoverførsel sammenlignet med den maksimale dataoverførselshastighed i tidligere USB 2.0-standarder.
Produktet opfylder også forventningerne fra andre meget krævende applikationer, der giver et stabilt, hurtigt og uafbrudt signal, der omsættes til øjenoverførselshastigheder.

Gennem høje standarder og restriktioner allerede i produktionsstadiet med kvalitetskontrol i flere led, er slutproduktet lavet til at leve op til de ekstremt høje standarder og normer, der er forbundet med denne type kabel.

Alt i alt giver hvert Lanberg USB-kabel sine brugere et stabilt, hurtigt og uafbrudt signal, hvilket betyder høje dataoverførselshastigheder.

Specifikation:
- Stik: USB,
- Tilslutningstype 1: USB 3.0 AM han
- Tilslutningstype 2: USB 3.0 AF-stik
- Maksimal transmission op til 4,8 Gb/s
- Kabelstruktur: (28 / 1P TC + beskyttelsesfoliefilm, + jordleder) * 2C + 28 / 1P + 24 / 2C + fletning
- Materiale til isoleringskappe: PE
- Diameter på længden af PVC-beskyttende belægning: 5,8 mm
- Hi-Pot: DC 300V
- Modstand: 20 m Ohm / 300V min
- Forgyldte stifter
Længde 3 m
Farve: blå
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15235
Producentens varenr: CA-US3E-10CC-0030-B

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 3 m

Egenskaber

Formfaktor Rund
Version 3.0
Transmissionshastighed 4,8 Gb/s
Belagt kontakt Guld
Farve Blå

Forbindelse

Forbindelse fra USB-A (Han)
Forbindelse til USB-A (Hun)

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig