Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera

Antal: 
1449 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Height Adjustable LED Panel Light Stand - LED Panel og Stativ- Sort
257 kr (515 kr)
Køb
Info
Desktop Multi-Mount - Stativ til Streaming
635 kr (1025 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørStreaming & VideooptagelseWebkamera fra Logitech

Logitech BRIO 4K UHD-webkamera
Bedste webcam nogensinde

Med 4K UHD-kvalitet leverer Logitechs bedste webcam nogensinde en desktop-videooplevelse af den højeste tilgængelige kvalitet. Vanskelige lysforhold? Logitechs RightLight ? 3 med HDR hjælper dig med at se så godt ud som muligt under alle lysforhold, fra svagt lys til direkte sollys. Travl arbejdsplads? Tag kontrol over dit visuelle miljø med baggrundsændringsteknologi for at skyde din baggrund på en travl arbejdsplads eller udskift den helt ved at vælge eller uploade dine egne baggrunde.

Knivskarp optik
Kameraet i høj kvalitet giver knivskarp optik, 5X digital zoom, autofokus og tre billedformatindstillinger (65 ° / 78 ° / 90 °). BRIO understøtter flere HD-opløsninger, herunder 4K (Ultra HD), 1080p (Full HD) og 720p (HD) for optimalt at understøtte din computer/netværksmiljø. Oplev et fantastisk tæt samarbejde med Logitech BRIO.

Baggrundsændringsteknologi
Slør din baggrund på en travl arbejdsplads eller udskift den helt ved at vælge eller uploade dine egne wallpapers.

RightLight ? 3 med HDR
Se så godt ud som muligt under alle lysforhold, fra svagt lys til direkte sollys eller høj kontrast.

Ultrasikkert login med infrarød sensor
Understøtter avanceret sikkerhedsansigtsgenkendelse med Windows Hello? eller anden ansigtsgenkendelsessoftware.

Bredt synsfelt
90 graders billedvinkel (FOV) med to yderligere indstillinger (65 grader og 78 grader) tilgængelig med valgfri softwaredownload.

5X digital zoom
Zoom ind og flyt rundt på scenen med præcision. Se nærmere med digital 5x zoom i Full HD-format. Hvis det er inden for rammerne, kan BRIO fange det.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11700
Producentens varenr: 960-001106

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.