Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera

 
1149 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-02
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Desktop Multi-Mount - Stativ til Streaming
635 kr (1025 kr)
Køb
Info
Height Adjustable LED Panel Light Stand - LED Panel og Stativ- Sort
269 kr (529 kr)
Køb
Info
Rengøringsservietter 100 st
Rengøringsservietter 100 st
Skærmrengøring
33 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørStreaming & VideooptagelseWebkamera fra Logitech

Med 4K UHD-kvalitet leverer Logitechs bedste webcam nogensinde en desktop-videooplevelse med den højeste tilgængelige kvalitet. Vanskelige lysforhold? Logitechs RightLight 3 med HDR hjælper dig med at se bedst muligt ud under alle lysforhold, fra svagt lys til direkte sollys. Travl arbejdsplads? Tag kontrol over dit visuelle miljø med baggrundserstatningsteknologi for at sløre din baggrund på en travl arbejdsplads eller udskift den helt ved at vælge eller uploade dine egne baggrundsbilleder.

Knivskarp optik
Kameraet i høj kvalitet giver knivskarp optik, 5X digital zoom, autofokus og tre billedvinkelindstillinger (65°/78°/90°). BRIO understøtter flere HD-opløsninger, herunder 4K (Ultra HD), 1080p (Full HD) og 720p (HD) for optimalt at understøtte din computer/netværksmiljø. Oplev et fantastisk tæt samarbejde med Logitech BRIO.

Baggrundsudskiftningsteknologi
Slør din baggrund på en travl arbejdsplads eller skift den helt ved at vælge eller uploade dine egne baggrundsbilleder.

RightLight? 3 med HDR
Se dit bedste ud under alle lysforhold, fra svagt lys til direkte sollys eller høj kontrast.

Ultrasikkert login med infrarød sensor
Understøtter ansigtsgenkendelse for avanceret sikkerhed med Windows Hello? eller anden ansigtsgenkendelsessoftware.

Bredt synsfelt
90 graders synsvinkel (FOV) med to yderligere indstillinger (65 grader og 78 grader) tilgængelig med valgfri softwaredownload.

5X digital zoom
Zoom ind og flyt rundt i scenen med præcision. Se nærmere med digital 5x zoom i Full HD-format. Hvis det er i rammen, kan BRIO fange det.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11700
Producentens varenr: 960-001106

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig