Natec Skjuler til Webkamera Hydra - MaxGaming.dk

Navigere

50
Spar 50%

Natec Skjuler til Webkamera Hydra

 
26 kr / 13 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Height Adjustable LED Panel Light Stand - LED Panel og Stativ- Sort
269 kr (529 kr)
Køb
Info
Desktop Multi-Mount - Stativ til Streaming
635 kr (1025 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørStreaming & VideooptagelseWebkamera fra Natec

Resumé:
- Selvklæbende
- Slide funktion
- Diskret

Praktisk og brugbar

Natec Hydra er et praktisk tilbehør, der giver dig mulighed for at gemme online og beskytte dit privatliv mod visuelle hackere. Universal cover kan installeres på den bærbare computer, tablet eller smartphone kamera. Det enkle skydesystem giver dig mulighed for at åbne eller lukke dit webcam efter behov.

Stilfuld og diskret
Du behøver ikke længere at dække dit webcam med et uattraktivt klistermærke. Natec Hydra er et perfekt alternativ med det unikke, diskrete design. Mat overflade ser elegant ud på enheden, og den ultratynde profil forstyrrer ikke brugen.

Nem installation
Natec Hydra-webkameradækningsapplikationen tager kun sekunder. Fremstillet af højkvalitets materiale, fastgjort til enheden med 3M selvklæbende tape, klæber perfekt til overfladen.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16267
Producentens varenr: NWC-1487

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig