TP-Link RE305, WiFi Signaludvider - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

TP-Link RE305, WiFi Signaludvider

 
325 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkWifi forstærkere fra TP-Link

RE305 AC1200 WLAN-repeateren fra TP-Link forbindes trådløst til en WLAN-router og udvider signalet til tidligere forkerte placeringer. Samtidig reduceres interferens for at sikre et pålideligt WLAN. RE305 fungerer på to frekvensbånd, så den understøtter flere klientenheder end en enkeltbåndsenhed. Du kan surfe og e-maile på 2,4 GHz, mens spil og streaming-applikationer kører på 5 GHz. Den når hastigheder på 300 Mbit/s (2,4 GHz) og 867 Mbit/s (5 GHz). Den intelligente signalstyrkeindikator hjælper med at finde den perfekte placering til RE305. Med LAN-kablet tilsluttet kan RE305 også bruges som et hurtigt adgangspunkt.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17006
Producentens varenr: RE305

Om varemærket

TP-Link blev grundlagt i 1996 af to brødre for at kunne producere og markedsføre et netværkskort, som brødreparret havde udviklet. Det blev startskuddet til en utrolig rejse, hvor virksomheden er vokset og har udviklet sig til en af ​​de store spillere inden for netværksprodukter i verden. TP i firmanavnet er baseret på konceptet "twisted pair" som er en slags elektromagnetiske kabler.

TP-Link producerer routere, mobiltelefoner, repeaters, LED-lamper, netværksswitches, ADSL, powerbanks og trådløse adaptere. Gennem årene har TP-Link udviklet og diversificeret sit produktsortiment til også at omfatte adskillige smart home-produkter såsom smart-stik og WiFi-kameraer.

Hos MaxGaming kan du finde flere produkter fra TP-Link, så du kan få det bedste netværk til dit hjem eller kontor. Et hurtigt og stabilt netværk er vigtigt, især for gamere, der spiller online, så du ikke lagger og misser skuddet i de vigtigste øjeblikke. Vi har alt fra trådløse routere, switches og range-extenders fra TP-Link til konkurrencedygtige priser.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig