TP-Link RE450 AC1750, WiFi Signaludvider - MaxGaming.dk

Navigere

13
Spar 13%

TP-Link RE450 AC1750, WiFi Signaludvider

 
525 kr / 459 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkWifi forstærkere fra TP-Link

Hvis du ønsker fuld WLAN-modtagelse i hele huset, er TP-LINK dual band WLAN repeater RE450 et godt valg mod døde pletter. Med en hastighed på op til 1750 Mbit/s forlænger og forstærker TP-LINK WiFi-repeateren RE450 WiFi-signalet perfekt i områder, der tidligere var utilgængelige eller svære at forbinde og sikrer stabil modtagelse af computere, bærbare computere, smartphones og medieafspillere. Gigabit LAN-porten gør det muligt for TP-LINK dual band WLAN repeater RE450 at fungere som en WLAN-adapter til netværksenheder.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17008
Producentens varenr: RE450

Om varemærket

TP-Link blev grundlagt i 1996 af to brødre for at kunne producere og markedsføre et netværkskort, som brødreparret havde udviklet. Det blev startskuddet til en utrolig rejse, hvor virksomheden er vokset og har udviklet sig til en af ​​de store spillere inden for netværksprodukter i verden. TP i firmanavnet er baseret på konceptet "twisted pair" som er en slags elektromagnetiske kabler.

TP-Link producerer routere, mobiltelefoner, repeaters, LED-lamper, netværksswitches, ADSL, powerbanks og trådløse adaptere. Gennem årene har TP-Link udviklet og diversificeret sit produktsortiment til også at omfatte adskillige smart home-produkter såsom smart-stik og WiFi-kameraer.

Hos MaxGaming kan du finde flere produkter fra TP-Link, så du kan få det bedste netværk til dit hjem eller kontor. Et hurtigt og stabilt netværk er vigtigt, især for gamere, der spiller online, så du ikke lagger og misser skuddet i de vigtigste øjeblikke. Vi har alt fra trådløse routere, switches og range-extenders fra TP-Link til konkurrencedygtige priser.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig