Astro A50 Gen4 Trådløst Gamingheadset (PC/Xbox Series) - MaxGaming.dk

Navigere

Astro A50 Gen4 Trådløst Gamingheadset (PC/Xbox Series)

 
2459 kr / 2135 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox Series TilbehørHeadsets fra Astro

Astro A50 Wireless Gaming Headset med lang batterilevetid på op til 15 timer og lyd i meget høj kvalitet, designet til professionel livegaming. Stabil trådløs forbindelse giver trådløs frihed, problemfri lyd og krystalklar kommunikation på din pc eller Xbox One. Astro A50 Xbox One-versionen inkluderer også gratis 2-årig Dolby® Atmos-aktiveringskode for en mere nøjagtig og dybere lydoplevelse.

Professionel lyd og mikrofon af høj kvalitet
ASTRO Audio V2 er designet til spil og leverer enestående lydkvalitet til krævende professionelt spil samt afslappet livestreaming og musik. Dolby Audio og Dolby Atmos giver en filmisk 3D-lydoplevelse til spil og live streaming. Boommikrofon i høj kvalitet giver krystalklar lyd og kommunikation med dine holdkammerater. Mikrofonen kan let dæmpes ved at sætte den i lodret position, når den ikke bruges.

Ergonomiske puder, der kan tilpasses
Let og ergonomisk design med polstrede ørekopper og hovedbøjle gør hovedtelefonerne ekstremt behagelige at have på. Hovedtelefonerne er Mod Kit-kompatible, og du kan justere puderne, så de passer bedre til dine behov.

Basestation og ASTRO Command Center-software
ASTRO Command Center-software giver dig mulighed for at tilpasse lydindstillingerne på dine hovedtelefoner, så de passer til dine præferencer og behov, samt oprette dine egne equalizer-indstillinger. Den alsidige base forbinder dit headset til din konsol og pc og fungerer som opladningsstation til hovedtelefonerne.

Varenummer

Vores varenummer: 15713
Producentens varenr: 939-001682

Om varemærket

Prisbelønnede Astro Gaming har siden 2006 været det firma, der har skubbet branchen fremad med deres produkter. Deres vision er at forbedre og føre e-sport til det næste niveau med deres produkter. De er blevet en stor del af spilkulturen, især fordi virksomheden altid har været sammensat af en flok entusiastiske spillere.

Astros produkter er designet til dem, som kræver ekstra af deres udstyr - såsom de undervurderede hardcore-spillere, professionelle spillere eller dem, der stræber efter at gøre deres absolut bedste. Astro er i dag et brand, der ejes af Logitech.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 118 db
Impedans 48 Ω
Lyd Stereo

Batteri

Batteriernes levetid 15 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1 m
Vægt 380 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Stof
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2,4GHz,USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC, Xbox One, Xbox Series

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Polært mønster Unidirectional
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig