Lanberg Strømkabel til Xbox One Sort 1.8 Meter - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg Strømkabel til Xbox One Sort 1.8 Meter

 
26 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-07-19
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox One TilbehørKabler fra Lanberg

Lanbergs CEE 7/16 til IEC 320 C7 strømkabel er specielt udviklet til at forbinde det til din Xbox One S, pc og bærbare strømkilde samt IKT- og RTV-udstyr med C7-stik.

Kablet er kendetegnet ved dets høje ydeevne og driftssikkerhed. Takket være dens gode kvalitet, garanterede VDE -standard, kan kablet bruges af alle. Både hjemmefixeren og fagfolk, der kræver et højt sikkerhedsniveau og produktsikkerhed.

Produkt specifikation
- VDE -kompatibel
- 1. stikstik: CEE 7/16
- 2. stikstik: IEC 320 C7
- Tykkelse af kablet: 0,75 mm
- Længde: 1,8 m
- Maksimal strøm: 10 A

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13640
Producentens varenr: CA-C7CA-11CC-0018-BK

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig