Hori Fighting Stick Hayabusa til Xbox Series - MaxGaming.dk

Navigere

Hori Fighting Stick Hayabusa til Xbox Series

 
1489 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox Series TilbehørFightstick/Arcade fra Hori

HORI er glad for at kunne præsentere denne Fighting Stick ? Designet til Xbox Series X | A. Denne fuldt udstyrede Fighting Stick ? har helt nye udskiftelige kunstværker og arkadekvalitetsdele, der kan åbnes for nem tilpasning og vedligeholdelse. Udstyret med HORIs legendariske HAYABUSA håndtag og måtteknapper. Tag dine færdigheder til det næste niveau og opret fire brugerdefinerede profiler gennem vores komplementære app og skift mellem profiler på farten med profilknappen. Den praktiske lyd- og mikrofonstyring ombord muliggør al fokus på kampen. Officielt licenseret af Microsoft.

Produktegenskaber:
Hayabusa knapper og stanghåndtag
Chassiset åbner for nem vedligeholdelse og justering
Erstat dit bedste kunstværk med dit eget
Tildelbare knapper, splitknap, profilknap, nøglelåstilstand og mere
Kompatibel med Xbox Series X | S, Xbox One og Windows 10
Officielt licenseret af Microsoft
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17349
Producentens varenr: AB11-001U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid, Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig