SteelSeries Nimbus+ Gaming Controller - MaxGaming.dk

Navigere

SteelSeries Nimbus+ Gaming Controller

 
590 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

QcK XXL Musemåtte
QcK XXL Musemåtte
Musemåtte
219 kr (299 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollGamepad fra SteelSeries

Nimbus + er den perfekte ledsager til spillere, der spiller på deres iOS-enheder. Med bedre kontroller end fjernbetjeningerne på skærmen/Apple TV fungerer den fejlfrit med alle Apple-produkter, inklusive iPhone, iPad, iPod og Apple TV. Det indbyggede batteri rækker til 50 timers spil på en enkelt opladning, så du ikke skal bekymre dig om, at strømmen løber tør.

Du kan nemt oplade med et Lightning-kabel. De nydesignede triggere bruger Hall Effect-sensorer for øget holdbarhed og en jævn følelse. Den dedikerede menu og radioknapper gør det hurtigt og nemt at navigere alle dine Apple-enheder.

Nimbus + kommer med Nimbus + iPhone Mount, så du nemt kan tilslutte din iPhone til Nimbus + for en fantastisk mobiloplevelse. Hvis du vil tage dit mobilspil til nye niveauer på dine iOS-enheder, så er Nimbus + et must, så tøv ikke med at købe din Nimbus + kontrol i dag og dominer dine modstandere i dine yndlingsspil!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 145
Producentens varenr: 69089

Om varemærket

Du kan ikke tale om e-sport og gaming uden at nævne SteelSeries. Siden 2001 har de utallige gange udviklet produkter, der har taget markedet til nye niveauer - som f.eks. den første glasmåtte, det første mekaniske tastatur til gaming eller den første mus produceret specifikt til World of Warcraft. SteelSeries har desuden lige siden starten været involveret med sponsorater på e-sports-scenen.

SteelSeries er kendt for at skabe produkter, der får legende-status - som f.eks. musemåtten QcK, som har været et oplagt valg for professionelle gamere i over 15 år. Deres produkter er omhyggeligt udviklet ned til mindste detalje, så de passer til såvel konkurrence-orienterede gamere, der har brug for pålideligt udstyr til de vigtige kampe og nybegyndere, som skal til at erhverve deres første gamingmus.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig