Gunnar Optiks Enigma Amber Assasins Creed Valhalla Edition - MaxGaming.dk

Navigere

Gunnar Optiks Enigma Amber Assasins Creed Valhalla Edition

 
429 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-03-05
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørGaming briller fra Gunnar Optiks

Bliv den viking, du er født til at være, og bevæbn dig med Enigma, Assassin's Creed: Valhalla Edition. Stilfuldt design kommer med en mærketaske og et sammenklappeligt brilleetui. Bredformede linser hjælper dig med at se alle de storslåede detaljer i denne vikingeverden.

Brillerne kommer med GUNNARs patenterede Amber linse, der hjælper dig med at spille længere og forbedre dit fokus. De blokerer også 65% af skadeligt blåt lys og forhindrer tørre øjne. Linsen indeholder også pletafvisende og anti-reflekterende belægninger. Kvalitetsteknologi med robust stiv linsemontering, komfortbuet næsestøtte og hængsler.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17207
Producentens varenr: ENI-08401

Om varemærket

Forbedret fokus med briller fra Gunnar Optiks - Året er 2003, og Matt Michelsen er plaget af hovedpine efter lange dage tilbragt foran en computerskærm. Efter at have fået diagnosen digital øjentræthed forudsagde han, at det ville blive et fremtidigt problem, og sammen med en optisk ingeniør udviklede de Gunnar Optiks.

Gunnar Optiks har en patenteret linseteknologi, der modvirker både langsigtede og kortsigtede bivirkninger af digital øjentræthed. Med Gunnar Optiks briller undgår du hovedpine, sløret syn og tørre øjne, mens du vil være i stand til at koncentrere dig længere, præstere bedre og holde bedre fokus.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Skalmens længde 135 mm
Linse bredde 58 mm
Rammebredde 133 mm
Broens bredde 18 mm
Vægt 33 g

Funktioner

Blå lysreduktion 65%
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig