Købe Lanberg Self-Closing Cable Sleeve 5m 19mm - Sort på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Lanberg Self-Closing Cable Sleeve 5m 19mm - Sort

Længde:
m
Antal: 
112 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereKabelsortering fra Lanberg

Det specielle design af en flettet ærme vil altid lette installationerne. Lanbergs flettede ærme er bygget på en sådan måde, at den ene kant overlapper den anden og danner et rør. Overlapningen er ca. 25% af rørdiameteren. Muffen påføres ved at strække kanterne og derefter indsætte kabler indeni. Denne kabelbeskyttelse isolerer og dæmper vibrationer perfekt, hvilket er en meget vigtig faktor, når det kommer til applikationer til elektronisk udstyr. Modstandsdygtig over for benzin, kemikalier (olie, smøremidler), rengøringsmidler og UV -stråling.

Varenummer

Vores varenummer: 15145
Producentens varenr: ORG02-SES-B005-19

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.