Genesis Neon 200 RGB Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

23
Spar 23%

Genesis Neon 200 RGB Gaming Headset

 
199 kr / 153 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Genesis

Her er hovedtelefonerne, der afslører lydkvalitet, der tager din spiloplevelse til et andet niveau. Fantastisk brugeroplevelse kombineret med håndværk af høj kvalitet giver dig præcis, hvad du forventer af avancerede gaming-hovedtelefoner. Alt dette i et forkælet design med RGB-baggrundsbelysning. Robust design, slidstærke ørepuder, organisk læder og fejltolerant tekstilkabel.

Et nyt lydniveau
Neon 200 giver dig en fejlfri lyd, der afslører alle detaljer i din modstanders positionering - skridt, skud og alle andre elementer. Højkvalitets 50 mm drivere giver dig klar og smuk lyd om, hvad der sker i den virtuelle verden.

Puder med ørebind
Timevis af komfortabel spil leveres af højkvalitets ørepuder.

Lydstyrkekontrol
Neon 200 har en volumenknap indbygget i de venstre hovedtelefoner, så du med det samme kan justere lydstyrken, som det passer dig.

Krystalklar stemme
Neon 200 er udstyret med en retningsbestemt mikrofon, der perfekt fanger din stemme og reducerer baggrundsstøj. Det fleksible design gør det nemt at placere mikrofonen i passende højde og afstand fra munden.

Kompatibel med PS4, Xbox One og SWITCH
Takket være et enkelt 4-bens stik er hovedtelefonerne klar til at arbejde, når og hvor du vil. Neon 200 er kompatibel med Playstation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Takket være den medfølgende adapter i headsettet kan du nemt tilslutte hovedtelefonerne til enhver enhed.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1001037
Producentens varenr: NSG-1609

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 105 db
Impedans 32 Ω
Lyd Stereo

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Vægt 280 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Formfaktor On-ear
Belysning Ja, RGB
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 3,5mm
Kompatibilitet Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Funktioner

Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 30-16000 Hz
Følsomhet -58 dB
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig