Købe Razer Basilisk Mercury FPS Gaming Mus på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Razer Basilisk Mercury FPS Gaming Mus

Antal: 
685 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Razer

Verden med avancerede FPS-gamingmus
Hurtig. Nemlig. Dødelig. Tag dine FPS-færdigheder til næste niveau med Razer Basilisk. Razer Basilisk er den ultimative FPS-mus med den mest avancerede optiske sensor i verden og bevæbnet med funktioner såsom et rat til justering af rullehjulsmodstand og en aftagelig DPI-kobling.

VERDENS MEST AVANCEREDE OPTISKE SENSOR
Udstyret med verdens mest avancerede Razer 5G optiske sensor med ægte 16.000 DPI, giver Razer Basilisk dig uovertruffen præcision og ydeevne.

MEKANISKE MUSKLER
Razer Basilisk har helt nye Razer mekaniske museknapper, der er designet til at give dig enestående fordele i krævende spilsessioner. De nye knapper er blevet forbedret for at give den hurtigste responstid, når du spiller, og utrolig holdbarhed, op til 50 millioner klik.

JUSTERBAR HJUL HJULMODSTAND
Razer Basilisk kommer med et rat, der giver dig mulighed for at finjustere modstanden på rullehjulet. Med din personlige følsomhed vil du være i stand til præcist at udføre våbenvalg, nulstilling og andre rullehjulshandlinger.

AFtagelig DPI-KOBLING
For at give dig absolut kontrol i spillene er Razer Basilisk udstyret med en aftagelig DPI-kobling, der, når den holdes nede, giver dig mulighed for midlertidigt at ændre følsomheden over for hurtige bevægelser og uovertruffen præcision.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15949
Producentens varenr: RZ01-02330300-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 75 mm
Dybde 124 mm
Højde 43 mm
Vægt 107 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Antal knapper 8
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.