Roccat Kone Pure Ultra Gaming Mus Sort - MaxGaming.dk
 

Navigere

44
Spar 44%

Roccat Kone Pure Ultra Gaming Mus Sort

Antal: 
555 kr / 309 kr
Foreløbig dato:
2023-02-07
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Varmepose - Håndvarmer
39 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - Sort
42 kr (56 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Roccat

ULTRA-LET ENGINEERING
Kone Pure Ultra er den første mus i branchen, der er både ultralet og ergonomisk. Med en utrolig lav vægt på 66 gram er den blandt de letteste mus, der findes. Den indeholder den nyeste state-of-the-art 16.000 dpi ROCCAT ugleøje-sensor. Derudover er den udstyret med en specielt udviklet belægning, der giver utroligt greb, samtidig med at den er holdbar.

Ultra let, ergonomisk
Kone Pure Ultra bevarer stort set den forgængers populære form, men er lettere end nogensinde med en vægt på kun 66 gram. Det unikke er, at det er branchens første ultralette mus, der også er ergonomisk. Dette er muligt takket være brugen af en innovativ indretning, frem for at lave mange huller i overfladen som på mange konkurrenters mus. Maksimal ydelse, maksimal smidighed - uden nogen af ulemperne.

Evolutionær ydeevne belægning
Let at gribe, holdbar og snavsbestandig takket være en hybridcoating med slidstærke egenskaber. Det er, hvad du kan forvente af ROCCATs seneste innovation inden for overflademateriale -teknologi. Ydelsesbelægningen hjælper dig med at holde et godt greb om Kone Pure Ultra selv under de vildeste spilsessioner. Og den forbliver i fremragende stand til alle dine fremtidige spilsessioner.

ROCCAT Ugleøje -sensor
De bedste blev bare endnu bedre. Oplev dødbringende markørpræcision med den helt nye ROCCAT Owl-Eye optiske sensor og dens 16.000 dpi. Blandt de vigtigste funktioner er laserskarp præcision og utrolig konsekvent sporing. Løfteafstanden kan kalibreres helt ned til mindre end 1 mm med nogle stofmusemåtter. Baseret på PixArt 3389 -sensoren.

Det grundlæggende udført på en perfekt måde
Kone Pure Ultra er udstyret med et 2D Titanium -hjul og forbedret klikmekanisme til renere og tydeligere tryk på knapperne. Andre fokusområder er ekstra store musefødder med afrundede kanter og et lettere og mere fleksibelt kabel. Alt dette kombineres med musens lette vægt for at give en glidende følelse lettere end luft.

AIMO belysning
AIMO er både en belysningsmotor og et økosystem. Dens funktionalitet vokser eksponentielt baseret på, hvor mange AIMO-aktiverede enheder der er tilsluttet. Det reagerer organisk på, hvad du gør ved computeren og præsenterer state-of-the-art belysningsscenarier uden nogen konfiguration.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15354
Producentens varenr: ROC-11-730

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 70 mm
Dybde 115 mm
Højde 39 mm
Vægt 66 g

Egenskaber

Sensor model Owl-Eye
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Antal knapper 7
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.