Microsoft Pro Intellimouse Shadow Hvid - MaxGaming.dk

Navigere

39
Spar 39%

Microsoft Pro Intellimouse Shadow Hvid

Farve:
Hvid
Sort
Antal: 
349 kr / 212 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
45 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
79 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Microsoft

Microsoft Pro Intellimouse er en opdateret og forbedret version af den klassiske Intellimouse 3.0. Musen er udstyret med den nyeste sensor fra PixArt og er derfor perfekt til både gaming og arbejde.

Optimal komfort
Den samme perfekte form, der har inspireret utallige gaming-mus, bevares og forbedres med nye materialer og en fantastisk finish. Det perfekte ergonomiske greb sikrer præcision og komfort under lange sessioner.

Spækket med moderne opgraderinger
Med et nyt flettet kabel, RGB-belysning og moderne sensor går Intellimousen igen ind på det moderne spilmarked for at indtage sin velfortjente plads.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14766
Producentens varenr: NGX-00004

Om varemærket

Multinationalt selskab Microsoft - Startet af den legendariske Bill Gates i 1975 er Microsoft i dag vokset til at blive en af verdens mest berømte og største virksomheder. Ud over deres operativsystem har de flere fingre med i spillet ved bl.a. at stå bag fremstillingen af Xbox. Microsoft har også købt den svenske spilproducent bag Minecraft, Mojang AB.

Hos os kan du finde masser af produkter fra Microsoft, især fra Xbox. Vi har et bredt sortiment af produkter, som kan hjælpe dig med at bringe dit spil til det næste niveau, såsom konsoller, controllere og masser af andet tilbehør. Du finder også produkter, der kan forbedre din spiloplevelse, såsom joysticks, rat og endda fightsticks.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 69 mm
Dybde 132 mm
Højde 43 mm
Vægt 129 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Antal knapper 5
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

CG. 2021-05-07

Jeg har kørt Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 i formentlig et årti, og dette er efterfølgeren. Jeg må sige, at det indtil videre er helt suverænt. Den ligger rigtig fint i hånden. Musen har en konturforskel mellem for- og bagknapperne, hvilket er en fin detalje, som gør det endnu nemmere at ramme rigtigt. Ydermere har musen et rigtig fint greb i siderne, hvor du hviler din tommelfinger/lillefinger (eller hvordan du nu holder din mus). Selv på "hovedkroppen" af musen, den store overflade, så at sige, er grebet godt pga. at den ikke er blank. Overfladen er i stedet mat, hvilket giver et godt greb. Der er efter min mening ingen forstyrrende LED-belysning på musen, men den er ret minimalistisk. Bagpå er der en lille lyskilde men intet der forstyrrer (efter min mening). Kan varmt anbefale denne mus. Efter at have læst andre anmeldelser forstår jeg, at denne mus er populær blandt folk med lidt større hænder. Jeg kan sige, at musen fungerer rigtig godt for en med normalstore hænder.

Jag har under säkert ett decennium kört Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, och detta är uppföljaren. Jag måste säga att hittills är den helt suverän. Den sitter riktigt fint i handen. Musen har konturskillnad mellan fram- och bakknapparna vilket är en trevlig detalj, som gör det ännu lättare att träffa rätt. Vidare så har musen ett riktigt skönt grepp på sidorna där du vilar tumme/lillfinger(eller hur du nu håller din mus). Även på ''huvuddelen'' av musen, den stora ytan så att säga, är greppet bra pga. att det inte är blankt. Ytan är istället matt vilket skapar ett bra grepp. Det finns ingen, i min åsikt, störande LED-belysning på musen, utan den är ganska så minimalistisk. Baktill finns ett mindre ljuskälla men inget som stör(i min åsikt). Kan varmt rekommendera denna mus. Efter att ha läst andra recensioner har jag förstått att denna mus är populär bland personer med något större händer. Jag kan säga att musen fungerar alldeles utmärkt för någon med normalstora händer.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
1 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre