Microsoft Pro Intellimouse Shadow Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Microsoft Pro Intellimouse Shadow Sort

Farve:
Hvid
Sort
Antal: 
349 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
45 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
79 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Microsoft

Microsoft Pro Intellimouse er en opdateret og forbedret version af den klassiske Intellimouse 3.0. Musen er udstyret med den nyeste sensor fra PixArt og er derfor perfekt til både gaming og arbejde.

Optimal komfort
Den samme perfekte form, der har inspireret utallige gaming-mus, bevares og forbedres med nye materialer og en fantastisk finish. Det perfekte ergonomiske greb sikrer præcision og komfort under lange sessioner.

Spækket med moderne opgraderinger
Med et nyt flettet kabel, RGB-belysning og moderne sensor går Intellimousen igen ind på det moderne spilmarked for at indtage sin velfortjente plads.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14767
Producentens varenr: NGX-00014

Om varemærket

Multinationalt selskab Microsoft - Startet af den legendariske Bill Gates i 1975 er Microsoft i dag vokset til at blive en af verdens mest berømte og største virksomheder. Ud over deres operativsystem har de flere fingre med i spillet ved bl.a. at stå bag fremstillingen af Xbox. Microsoft har også købt den svenske spilproducent bag Minecraft, Mojang AB.

Hos os kan du finde masser af produkter fra Microsoft, især fra Xbox. Vi har et bredt sortiment af produkter, som kan hjælpe dig med at bringe dit spil til det næste niveau, såsom konsoller, controllere og masser af andet tilbehør. Du finder også produkter, der kan forbedre din spiloplevelse, såsom joysticks, rat og endda fightsticks.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 69 mm
Dybde 132 mm
Højde 43 mm
Vægt 129 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW 3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Antal knapper 5
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Nikolai Slåtsveen. 2022-10-21

Tilbage til retro-gaming. Denne computermus er meget behagelig og behagelig. Jeg genkender det godt fra jeg var ung. Så havde jeg Intellimouse 1.1, og jeg var meget glad for den. Ser virkelig frem til at bruge denne mus. God respons, fantastisk DPI, komfortable knapper og en god stor mus. Velegnet til folk med store hænder, det er meget behageligt. Husk at installere software, så du kan ændre DPI og ændre farven på lyset til musen. Rigtig god mus, løb og køb ) Jeg valgte den sorte farve, ville faktisk have begge farver. Men mit setup er sort. Så var der kun en sort mus :)

Tilbake til retro gaming. Denne data musa er svært behagelig og komfortabel. Jeg kjenner den godt igjen ifra jeg var ung. Da hadde jeg Intellimouse 1.1 og den var jeg svært fornøyd med. Ser virkelig frem til å bruke denne musa. God respons, kjempe fin DPI behagelige knapper og god stor mus. Passer for folk med store hender, den er veldig behagelig. Husk å installere software, så får du endre DPI og skiftet farge på lyset til musa. Kjempe god mus, løp og kjøp ) Jeg valgte den sorte fargen, ville egentlig hatt begge fargene. Men oppsettet mitt er er sort. Så da blei det kun sort mus :)

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
2 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre