Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town - MaxGaming.dk

Navigere

Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town

 
849 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
79 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Finalmouse

Fuldstændig udsolgt. Legend status, produktet vil gå over i historien. Skaberne af honeycomb hold og den første mus med greb. Vi vil gerne takke Finalmouse for denne oplevelse. / Team MaxGaming

ULTRALIGHT 2 - CAPE TOWN - MED INFINITESKIN

Takket være det helt nye design og brugen af mindre og lettere materialer er Cape Town lettere end ultralet. Vægten er kun 47 gram. Basismodellen kan også genopbygges i 13.000+ forskellige størrelser og former takket være dens nye "" INFINITESKIN "" som består af et slidstærkt blødt skummateriale. Cape Town kan bruges både som en lille mus med præcise museklik og som en air58. Strålende. En mus, uendelige dimensioner, uendelige muligheder og uendelige muligheder for at maksimere dine mål.

Vægten er betydelig, men formen er endnu vigtigere. Aldrig før har du været i stand til at tilpasse formen og størrelsen og mikrojustere dimensionerne på millimeteren for at maksimere og optimere dit mål. Fordi den rigtige dimension betyder, at du yder dit bedste, leder spillere konstant efter den til den perfekte form/størrelse. Men det er ikke længere nødvendigt. Med INFINITYSKIN kan du justere hver millimeter, indtil du har skabt den præcise dimension på musen, du ønsker.

INFINITESKIN kommer med hver Cape Town. De har forskellige tykkelser og adskiller sig med millimeter. Fordi millimeter tæller, når det kommer til musemål. Brug de tykkere INFINITYSKINS til at bygge større dimensioner.

Det krævede en stor portion kreativitet og teknisk kompetence at udvikle INFINITYSKINS. Klæbeevnen er udviklet sammen med 3M, så de ville hæfte ordentligt, men stadig være nemme at fjerne og genbruge. Det patenterede syntetiske skum er hårdt nok til at skabe en overflade, let nok til ikke at forstyrre og stærkt nok til at være uforgængeligt.

Smudsafvisende, svedbestandig. Gennem den nyopfundne teknologi med et tilspidset snit af skummet smelter det sammen med musens kanter, uden at du overhovedet tænker over det. Former og bevæger sig som en anden hud. Giver et fantastisk greb. Jeg kunne blive ved, men simpelthen ... Du skal selv have oplevet det for at forstå. Men lad os ikke glemme selve Ultralight 2.

Det nye materiale i skallen har ændret sig fuldstændig. Lettere, mindre, bedre. Vi indså, at mindre dimensioner gav bedre synlighed og præcision. Musen giver den menneskelige finger bedre kontrol til at reagere hurtigt og koordinere bevægelserne ud fra hjernens kommandoer. Ultralight 2 er et 47 grams kunstværk, der kan bruges til at udføre de mest nuancerede fingerbevægelser. Hurtigere bevægelser, mere præcise bevægelser. Sigt som en gud.

Skalmaterialet kan aldrig blive beskadiget. Du kan bruge vand, rengøringsmiddel, hvad du vil for at fjerne resterne af INFINITY SKIN uden at beskadige musen. Det blev bygget til at være lettere, bygget til at være bedre, bygget til at arbejde med INFINITESKIN.

Nye musefødder, en helt ny klippeteknik. Udviklet til at give den perfekte glideevne til en 47 grams mus.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14876
Producentens varenr: CAPETOWN

Om varemærket

Revolutionerede og innovative mus fra Finalmouse - Virksomheden blev grundlagt med et mål om at skabe en mus, som mus aldrig er blevet skabt før. Efter lanceringen af deres mus ScreaM One, som blev lavet sammen med aim-legenden ScreaM, begyndte de at skabe sig et stærkt navn i branchen.

Men det var først med lanceringen af Ultralight Pro, at de revolutionerede spilmus for altid og blev pionerer i denne kategori. Ultralight Pro var verdens første superlette mus med et hullet design, og det tog verden med storm. Finalmouse er kendt for at frigive deres produkter i begrænsede mængder, og de sælger på få timer. Hvis det lykkes dig at få fat på et produkt fra Finalmouse, er du heldig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m
Bredde 53 mm
Dybde 116 mm
Højde 35.7 mm
Vægt 47 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3360
Sensor Optisk
DPI 3200 dpi
Antal knapper 5
Ambidextrous Ja
Belysning No
Scrollehjul Ja
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig