Microsoft Xbox Series Trådløs Xbox Controller - Stormcloud Vapor Special Edition - MaxGaming.dk

Navigere

12
Spar 12%

Microsoft Xbox Series Trådløs Xbox Controller - Stormcloud Vapor Special Edition

Farve:
Lilla
Lyserød
Lilla
Blå
Blå
HvidGrå
Sort
LyserødLilla
Gul
BlåTurkis
SortGrøn
Rød
Hvid
Blå
Grøn
 
565 kr / 499 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
99 kr
Køb
Info
Etui til kontrol
Etui til kontrol
Øvrigt tilbehør
89 kr
Køb
Info
Single Opladestation til Xbox Controller
159 kr (199 kr)
Køb
Info
Dual Laddstation til Xbox Controller
199 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox Series TilbehørKontroller fra Microsoft

Xbox Wireless Controller Stormcloud Vapor Special Edition er den perfekte måde at opleve moderne spil på. Tilpas knaptilknytningen for at gøre den trådløse kontrol til din egen, og tilslut et hvilket som helst kompatibelt headset med 3,5 mm lydheadsetstikket. Med Xbox Wireless og Bluetooth-teknologi kan du nyde trådløst spil på Xbox, PC, Android og iOS-telefoner og -tablets * . Med teksturerede greb på aftrækkeren, kofangere og bagcover og med en ny hybrid D-pad kan du lege med frihed og præcision. Optag og del nemt indhold som skærmbilleder, optagelser og mere med den nye Del-knap. Par og skift nemt mellem kompatible enheder for den ultimative spiloplevelse.

Uanset om du spiller for sjov eller for at teste dine multiplayer-færdigheder, er Xbox Series-controlleren et godt valg. Køb din Xbox Wireless Controller - Lunar Shift Special Edition i dag, og oplev den seneste generation af Xbox-controllere.

*Kompatibilitet kan variere afhængigt af enhed og version. Nogle funktioner understøttes ikke. Besøg xbox.com/controller-compatibility for yderligere oplysninger
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 28063
Producentens varenr: QAU-00130

Om varemærket

Multinationalt selskab Microsoft - Startet af den legendariske Bill Gates i 1975 er Microsoft i dag vokset til at blive en af verdens mest berømte og største virksomheder. Ud over deres operativsystem har de flere fingre med i spillet ved bl.a. at stå bag fremstillingen af Xbox. Microsoft har også købt den svenske spilproducent bag Minecraft, Mojang AB.

Hos os kan du finde masser af produkter fra Microsoft, især fra Xbox. Vi har et bredt sortiment af produkter, som kan hjælpe dig med at bringe dit spil til det næste niveau, såsom konsoller, controllere og masser af andet tilbehør. Du finder også produkter, der kan forbedre din spiloplevelse, såsom joysticks, rat og endda fightsticks.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Blå

Forbindelse

Forbindelse Bluetooth
Trådløs Ja
Kompatibilitet Android, iOS, PC, Xbox One, Xbox Series

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig