Marantz Turret Marantz Turret Streamingsystem - MaxGaming.dk

Navigere

21
Spar 21%

Marantz Turret Marantz Turret Streamingsystem

 
2325 kr / 1829 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Rengøringsservietter 100 st
Rengøringsservietter 100 st
Skærmrengøring
33 kr
Køb
Info
Desktop Multi-Mount - Stativ til Streaming
635 kr (1025 kr)
Køb
Info
Height Adjustable LED Panel Light Stand - LED Panel og Stativ- Sort
269 kr (529 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørStreaming & VideooptagelseWebkamera fra Marantz Turret

- Alt-i-én, selvstændigt streaming/pod/webcast-system
- Fuld HD webcam med H.264 videokomprimering
- USB-kondensatormikrofon af høj kvalitet (48kHz / 16-bit)
- Dæmpbar LED lysring / dagslys afbalanceret med koldt, varmt og diffust filtertilbehør
- USB-C udgang til computer
- Intern USB-hub
- Hovedtelefonforstærker

Alt-i-én streaming/podcast system
Alt hvad streaming-/broadcasting-entusiasten ønsker, er her i en praktisk og højtydende pakke.
Turret leverer en unik, brugervenlig løsning til brugere, der har brug for et komplet højtydende streaming- og podcastingsystem.

Turret er udstyret med et fuld HD-webcam med indbygget H.264-videokomprimering, en højkvalitets 48kHz / 24-bit USB-kondensatormikrofon med popfilter og en dagslysbalanceret LED-lysring med både koldt og varmt filtertilbehør.

Kompakt og enkel, perfekt egnet til skrivebordet og bærbar nok til at bære rundt.

Uafhængig
For at gøre systemet uafhængigt og i stand til at håndtere streaming/podcasts uden behov for ekstra udstyr, har Turret en højhastigheds USB-C computerudgang med lav latency og en intern USB-hub. Der er også indbygget hovedtelefonforstærker til lyden af høretelefoner.

Kameraet
Kameraet er udstyret med en autofokus konstruktion og tilbyder Full HD 1080p video (op til 1920 x 1080 pixels) som er kompatibel med fx Skype.

Turret understøtter fuld HD-videooptagelse (op til 1920 x 1080 pixels) og har automatisk korrigering af svagt lys, der er kompatibel med Windows 7, Windows 8, Windows 10 eller nyere og Mac OS 10.6 eller nyere (HD 720p på FaceTime til Mac eller anden understøttet video opkaldsklienter, Full HD 1080p videooptagelse med QuickTime Player)

Mikrofonen
Mikrofonen på Turret er en højtydende kondensatormikrofon, der er udstyret med et 14 mm element. For den bedst mulige brugervenlighed er forforstærkeren integreret med mikrofonforstærkningskontrollen på Turret. Brugere kan direkte overvåge mikrofonsignalet under optagelse/streaming gennem computerens hovedtelefonudgang.

Tjek systemet
På Turret finder du de vigtigste kontroller, som streameren/podcasteren skal have adgang til for at bruge systemet. Der er en LED-dæmper, hovedtelefonstik, hovedtelefonlydstyrke, Mic-forstærker, Mic Mute-knap og kamera til/fra-knap. På bagsiden af Turret er USB-C-stikket til udgang til PC/MAC, to USB 3.0-stik (intern hub) og 12VDC-indgang.

Denne type brugerorienteret layout og design gør Turret både ekstremt let og intuitiv at bruge, samtidig med at den leverer ekstrem høj og enkel ydeevne. For slutbrugeren er systemet problemfrit og gennemsigtigt.

Belysning
LED-ringlyset har en diameter på 100 mm med en farvetemperatur på 5600 k (dagslysbalanceret). Den er dæmpbar og indeholder et Cool Filter-tilbehør (plastik, snap-on) 7000K, et varmt filter (plastik, snap-on) 3000K og et diffust dagslysfilter (plastik, snap-on).

Hovedtelefoner
Hovedtelefonforstærkeren af ekstrem høj kvalitet er en vigtig del af Turret-systemet. Med en RMS-effekt på 130mW og en impedans på 30 ohm er Turrets hovedtelefonforstærker i stand til at drive næsten alle hovedtelefoner til stærke niveauer.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12427
Producentens varenr: 4850200

Om varemærket

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 465 mm
Højde 860 mm
Vægt 3500 g

Egenskaber

Farve Sølv

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 150-15000 Hz
Impedans 100 Ω
Følsomhet 34 dB
48 kHz / 16 bit
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig