Antlion ModMic USB Mikrofon - MaxGaming.dk

Navigere

Antlion ModMic USB Mikrofon

Fås også som:
Demo
599 kr
 
665 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Antlion

Klarheden af den første USB-terminerende mikrofon fra ModMic kan ikke sammenlignes! ModMic USB kommer med to mikrofontilstande, inklusive den prisvindende rundstrålende kapsel til udsendelser og en helt ny premium støjreducerende ensrettet mikrofon til støjende omgivelser. Dette er den bedste kablede ModMic nogensinde lavet.

- Innovativ dobbeltmikrofon til fleksibel optagelse
- Digital mute-kontakt altid inden for rækkevidde
- Kan fastgøres til alle høretelefoner
- Enestående optagekvalitet
- PC plugin klar
- Anvendes af fagfolk
- Garanteret tilfredshed

Fleksibel lyd
ModMic USB har to indbyggede mikrofoner i én enhed. Vælg enten den støjreducerende ensrettede kardioide kapsel til støjende omgivelser eller den fuldt rundstrålende kapsel til stemmeoptagelse af høj kvalitet.

Stille et øjeblik
Den nye digitale mute-kontakt er en elegant og effektiv tilføjelse. Nu kan du øjeblikkeligt slå din mikrofon fra med et hurtigt tryk på en knap, med en rød LED, der fortæller dig, når din mikrofon er slået fra.

Stikker overalt!
Uanset om det er dine hovedtelefoner, VR-visir eller en hvilken som helst tilfældig flad overflade, deler alle ModMics-dele det samme patenterede prisvindende låsesystem. Premiumlimen er sikker for metal, plastik, træ og andre materialer og efterlader ingen skader eller rester. Det patenterede magnetiske låsesystem gør det nemt at fjerne, dreje og trække væk for midlertidigt at fjerne din mikrofon!

USB Forbedret
Oplev utrolig digital kvalitet gennem den første USB-drevne ModMic. Lydsignaturen er designet til perfekt at fange din stemme, hvilket gør den til det perfekte valg til at sende, streame eller bare chatte med venner. USB Type-A-udgivelsen er kompatibel med de fleste USB-enheder, inklusive pc-operativsystemer og Playstation 4.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15782
Producentens varenr: GDL-1500

Om varemærket

Antlion Audio - En passion for lyd og lyd af høj kvalitet. Antlion Audio startede med en simpel idé for at øge muligheden for at give dine yndlingshovedtelefoner mulighed for skarp stemmekommunikation.

Antlion Audio er bedst kendt for deres mikrofoner, ModMic, med et grundlæggende fokus på at skabe de bedste kvalitetsmikrofoner, der er kompatible med enhver hovedtelefon. Vi anbefaler Antlion til dig, der ønsker den ekstra skarpe stemme under optagelse eller for tydeligt at kunne kommunikere med dine medspillere.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Vægt 138 g

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet PC

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 50-20000 Hz
Polært mønster Cardiod, Omnidirectional
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig