Genesis Radium 400 Studie USB Mikrofon Bundle - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Radium 400 Studie USB Mikrofon Bundle

 
599 kr / 465 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Genesis

ALT DU BRUGER FOR AT SPILLE OG STREAME
Overvejer du at udvikle din YouTube-kanal eller forbedre dine streams? Her har du noget rent og enkelt. Genesis Radium 400 er en højkvalitets studiemikrofon, der sikrer højkvalitets montering og klar lydoptagelse. Dette er en mikrofon, som alle kan få glæde af, lige fra begyndere til professionelle streams. Pakken indeholder en mikrofon, et metalstativ, anti-shock-beslag, pop-filter og pustbeskyttelse.

GØR DIN STEMME HØRT
Radium 400 gør det muligt for dig at optage rigtig godt med god lydkvalitet. Det er en retningsbestemt kondensatormikrofon, hvor kapslen er designet til perfekt at optage din stemme, og effektivt eliminere alle andre forstyrrende lyde. En sådan funktion kaldes kardioidepolarisering. Takket være dette afspejler mikrofonen tydeligt stemmens tone og tone, som virkelig vil vise streamerens rækkevidde af stemme og kapacitet.

FULD KONTROL
Høj kvalitet af dine optagelser er ikke alt. Radium 400 har flere smarte funktioner. En justerbar arm i hver retning, muligheden for at hænge fra top til bund giver dig mulighed for at justere mikrofonens position til dine specifikke behov. Mikrofonen er desuden blevet udstyret med støddæmpere, popfiltre og pufbeskyttelse, som gør det meget nemmere at optage lyde, der lyder godt.

NYTTIGT TILBEHØR
Fordi vi bekymrer os om at give dig den bedste optagekvalitet, du kan, har vi inkluderet popfiltre og pustbeskyttelse. Begge bruges til at eliminere poplyde og hvæsende, luftige lyde.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15087
Producentens varenr: NGM-1377

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Vægt 285 g

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB

Funktioner

Mute-knap Nej
Højdejusterbar Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 30-16000 Hz
Følsomhet 38 dB
192 kHz / 24bit
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig