Købe Roccat Torch - Streaming Mikrofon - Sort på MaxGaming.dk
 

Navigere

Torch - Streaming Mikrofon - Sort

Antal: 
729 kr
Forudbestille
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofoner fra Roccat

Roccat Torch er en USB-mikrofon til gaming og streaming med lyd på studieniveau og brugervenlige kontroller som på en mixer. Tre pickup-mønstre, lyd i studiekvalitet, en plug-and-play-forbindelse og tre belysningszoner gør mikrofonen til et godt valg til gaming og streaming.

Lyd i høj kvalitet
Roccat Torch er udstyret med tre pickup-mønstre: Kardioid, stereo og et eksklusivt Whisper pickup-mønster. De tre pickup-mønstre gør mikrofonen ideel til gaming- og streamingbrug, uanset hvilke omgivelser, du befinder dig i. Det dobbelte kondensatorkapseldesign og 24-bit lyd i studiekvalitet med op til 48 kHz samplingshastighed sikrer, at alt fra din mest stille hvisken til dit højeste brøl leveres skarpt og tydeligt.

Alsidige og brugervenlige kontroller
Mikrofonen er udstyret med brugervenlige mixer-kontrolelementer, der giver dig mulighed for at kontrollere mikrofonens pickup-mønstre eller justere lydstyrke og forstærkning. Mikrofonbasen indeholder også en lydgennemgang, der giver dig mulighed for nemt at overvåge og kontrollere mikrofonens lydindstillinger. Den kontaktløse bevægelsesaktiverede lydløs-funktion giver en hurtig og bekvem måde at slå mikrofonen fra med det samme, når det er nødvendigt. Indikatoren på basen viser tydeligt, når du er lydløs.

Reaktiv belysning
3 separate RGB lyszoner skifter i henhold til mikrofontilstand eller pickup-mønster. Belysningszonerne fungerer som en visuel indikator for mikrofonen.

Varenummer

Vores varenummer: 19930
Producentens varenr: ROC-14-912

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 138 mm
Dybde 95 mm
Højde 208 mm
Vægt 290 g

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 3,5mm, USB
Kompatibilitet PC

Funktioner

Mute-knap Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 20 - 20000 Hz
48kHz
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.