Blue Microphones Yeti PRO - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Blue Microphones Yeti PRO

 
1999 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Desktop Multi-Mount - Stativ til Streaming
635 kr (1025 kr)
Køb
Info
Height Adjustable LED Panel Light Stand - LED Panel og Stativ- Sort
269 kr (529 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Blue Microphones

Yeti Pro er en del af den bedst sælgende Yeti-familie og er den første USB-mikrofon, der kombinerer 24-bit / 192 kHz digital lydoptagelse med en ekstra analog XLR-udgang for at give brugerne den størst mulige fleksibilitet.

Med tre specialdesignede kondensatorkapsler og fire forskellige optageindstillinger kan Yeti Pro fange detaljeret lyd i alle situationer ? det er som at have flere mikrofoner i én. En AD transformer gør det muligt at optage lyd i studiekvalitet direkte til computeren, mens et separat analogt kredsløb gør det muligt at bruge Yeti Pro med professionelle studiemixerborde og forforstærkere.

Takket være mikrofonens indbyggede hovedtelefonudgang kan du overvåge lydens latens, og Yeti Pro er desuden udstyret med kontrolknapper til høretelefonernes lydstyrke og valg af optageindstilling, en "mute" knap og forstærkerkontrol. Det er lige meget om du sidder derhjemme, i et studie eller i Himalaya-bjergene ? Yeti Pro er den ultimative løsning.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15700
Producentens varenr: 988-000213

Om varemærket

Ikoniske mikrofoner fra Blue Microphones - Virksomheden blev grundlagt i 1995 med ambitionen om at producere mikrofoner til studier og musikere. Med et lille skub fra Apple lavede virksomheden den legendariske mikrofon Snowball, som blandt professionelle musikere blev et alternativ til at leje tid i et lydstudie.

Denne kvalitet bredte sig til gamere, der ønskede at øge deres produktionsværdi med skarp lyd til deres livestreams eller youtube-optagelser, hvilket har gjort Blue Microphones endnu større. Med høj kvalitet til en overkommelig pris er Blue Microphones en af ​​de mest populære producenter af mikrofoner i gaming-verdenen. I 2018 blev Blue Microhpones opkøbt af Logitech.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 120 mm
Dybde 125 mm
Højde 295 mm
Vægt 550 g

Egenskaber

Farve Sølv

Forbindelse

Forbindelse USB, XLR
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 15-22000 Hz
Impedans 16 Ω
Følsomhet 120 dB
192 kHz / 24bit
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig