Fnatic Dash XD Musemåtte - MaxGaming.dk

Navigere

Fnatic Dash XD Musemåtte

 
399 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Fnatic

Den nye musemåtteserie DASH fra Fnatic er her endelig! Det er en præstationsfremmende musemåtte, der er skabt til dig, der gerne vil have samme følelse som de professionelle. Takket være den unikke F15 hybrid overflade, der har meget lav friktion, kan du opleve hurtigt museglid, mens du har fremragende kontrol. Den har en syet søm der er i toppen af branchen og er bygget ovenpå solid naturgummi som gør at man ikke kan miste kontrollen.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16725
Producentens varenr: MP0004-002

Om varemærket

Den succesfulde e-sportsorganisation Fnatic - De blev grundlagt i 2004 af Sam og Anne Mathews, da e-sport stadig var i sin barndom. I mellemtiden er de vokset til at blive en af verdens mest etablerede e-sportsorganisationer i verden med over 200 mesterskaber i 30 forskellige spil. I 2016 begyndte de at fremstille deres eget udstyr.

Siden lanceringen af deres eget udstyr har de været helt fokuseret på at finde, udligne og forstærke spillere over hele verden. Alle Fnatic-produkter er udviklet sammen med deres egne professionelle inden for e-sport og opretholder derfor den høje ydeevne, der kræves for selv de bedste spillere.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 3 mm
Bredde 950 mm
Dybde 500 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Nej
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig